Бургас. Интернет страницата на артистичния проект на Община Бургас БулевАРТ

...
Бургас. Интернет страницата на артистичния проект на Община Бургас БулевАРТ
Коментари Харесай

Бургас: Интернет страницата на артистичния проект на Общината - БулевАРТ, е с изцяло обновена визия, предлагаща нови функционалности

Бургас. Интернет страницата на артистичния план на Община Бургас " БулевАРТ " - www.boulevart.bg, е с напълно актуализирана и осъвременена визия, предлагаща нови функционалности. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас.
Модерната интернет платформа - Boulevart.bg дава опция на артистите да оферират и да аплайват със свои планове, което ще улесни доста връзката сред бизнеса и креативните промишлености. Платформата ще е отворена за всеки участник в самодейността, който желае да разгласява информация за идно събитие или културна демонстрация.
Освен с артистична и съвременна визия, Boulevart.bg се отличава и с пълноценна функционалност на медиа за изкуство и арт начинания, календар на събития и интерактивни благоприятни условия за връзка с публиката.
В новия уебсайт на самодейността към този момент можете да намерите подробна информация за това кои са обектите и артистите, включени в Мрежата на сетивата, карта с забавните места, на които се случват оповестените събития, по какъв начин да участвате в нея и контакт с уредниците.
Творческата мрежа съставлява пространство, където бизнесмени със свободен дух и артистичният свят си подават ръка за основаване на общественост със споделени полезности, която свързва хората и ги сплотява.
" БулевАРТ " поддържа начинания за понижаване използването на пластмаса, потребление на зелени други възможности на пластмасовите произведения, разделно събиране на боклуци, изхвърляне на биологични боклуци в компост и други Инициативата е отворена за взаимни планове сред културните и креативните промишлености и представителите на микро и дребния бизнес.
Предстои скоро участниците в артистичния план да се усилят с нови места и актьори, а с това ще се обогатяват и разнообразяват културните събития и прояви в града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР