Бургас. Филмът Южен вятър“ ще бъде излъчен в Туристически комплекс

...
Бургас. Филмът Южен вятър“ ще бъде излъчен в Туристически комплекс
Коментари Харесай

Бургас: Филмът „Южен вятър“ ще бъде излъчен в Туристически комплекс „Акве Калиде“ на 25 август

Бургас. Филмът „ Южен вятър “ ще бъде излъчен в Туристически комплекс „ Акве Калиде “ в Бургас от 21.30 часа на 25 август. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Динамичният екшън с българска връзка на режисьора Милош Аврамович – „ Южен вятър “ е разгласен за филм № 1 на Сърбия. Осигурен е ексклузивен градски превоз от Туристически комплекс „ Акве Калиде “ след 23.30 часа.
Копродукцията Сърбия-България, в която вземат участие актьорите Ивайло Захариев, Драган Белогърлич, Христо Шопов, Йована Стоилкович, стартира с българска женитба в погранично село. Актьорът Милош Бикович, прочут на българската аудитория от съветския сериал „ Хотел Елеон “, тук се превъплъщава сполучливо в облика на неприятното момче Петър Мараш, което обаче още не е изгубило фантазиите и правилата си. В живота на Петър Мараш – член на белградската автомобилна мафия, нещата стартират да се подреждат. Той напуща дома на родителите си и се мести в нов апартамент с приятелката си София. Член е на клана, управителен от опитния необут, прочут като „ Царя “ и всичко върви добре. Работата се прави безпрепятствено, парите стигат за всички и си нямат проблеми с полицията. Всичко ще се промени, когато Мараш открадва неверната кола и влиза в спор с прославен нарко клан. Очаквайте един балкански сюжет с холивудски почерк. Динамичен екшън, който държи в напрежение от самото начало.
Филмът не се предлага за лица под 14 години. Таксата за вход е 5 лева Билети могат да бъдат закупени от Туристически комплекс „ Акве Калиде “, Туристически информативен център „ Часовника “, Автогара „ Юг “ и Магазия 1.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР