Бургас. Единственият в Бургас литературен клуб-читалня Малкият принц“ към Центъра

...
Бургас. Единственият в Бургас литературен клуб-читалня Малкият принц“ към Центъра
Коментари Харесай

Дебютният роман на Надежда Динева „Орденът на скорпионите“ ще бъде представен в Бургас

Бургас. Единственият в Бургас книжовен клуб-читалня „ Малкият принц “ към Центъра за надарени деца в града отваря порти за новата образователна година с едно завладяващо събитие – младата авторка Надежда Динева ще показа дебютния си разказ „ Орденът на скорпионите “ на 20 септември 2019 година от 11.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Надежда Динева е приключила Гимназия с преподаване на немски език „ Гьоте “ в Бургас. През 2010 година печели олимпиада по немски език към Немската работа за научен продан в партньорство с Посолството на Федерална Република Германия у нас. Завършва публицистика в Софийски университет „ Св. Климент Охридски “ с профил Международна публицистика. В Германия взе участие в две интернационалните стратегии за публицисти от редица европейски страни – през 2016 и 2018 година. Живее в София и работи като кореспондент в онлайн медия.
„ Орденът на скорпионите “ е вълнуващ разказ, който те кара да се гмурнеш в непознатото и носи доста послания. Книгата няма аналог, новаторска е със своя сюжет и преплитане на обективната публицистика с фикцията. На фона на централните събития в романа се развива и доста красива любовна история, която ни кара да се замислим за същинската независимост, за чистотата на възприятията в нашето съвремие, а в романа думата обич, стоешком в едно изречение с думата тероризъм, към този момент не звучи налудничаво. Община Бургас всеки познавач на актуалната българска литература на представянето на романа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР