Бургас е под полицейска блокада, затворени са всички изходи, издирват

...
Бургас е под полицейска блокада, затворени са всички изходи, издирват
Коментари Харесай

Маскирани ограбиха заложна къща в Бургас, градът е блокиран от полиция

Бургас е под полицейска обсада, затворени са всички изходи, търсят се двама причинители на обир. Сигналът за случая, зародил в заложна къща в комплекс „ Меден рудник “, е получен към 14.30 ч., оповестиха от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.

Двама маскирани мъже са нападнали и довели до безпомощно положение 30-годишната служителка, и прибрали близо 300 грама златни украшения. По-късно тя е обяснила, че двамата са влезнали в обекта и поискали да прегледат пръстен от витрината. Докато момичето ги обслужвало, единият от „ клиентите “ минал зад тила й и благодарение на съучастника си я нападнал. След това взели част от изложените златни украшения и напуснали пешком заложната къща.

Веднага след сигнала са подхванати полицейски дейности по определяне на местонахождението на мъжете. Ситуирани са контролно-пропусквателен пункт на входно-изходните артерии, както в Бургас, по този начин и в близките обитаеми места. Изземват се записи от камери, ситуирани наоколо до мястото на случая. Установяват се и очевидци. Служителката в заложната къща също е разпитана. Работата по случая продължава.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР