Бургас е първият град, в който ще бъде представена специалната

...
Бургас е първият град, в който ще бъде представена специалната
Коментари Харесай

ФотоФабрика на 10, представя в Бургас специална изложба

Бургас е първият град, в който ще бъде показана специфичната десета юбилейна експозиция на ФотоФабрика-фестивал, отдаден на фотографското изкуство във всичките му форми, Снимките, на които ще могат да се насладят навън всички поданици и посетители на Бургас в продължение на цялостен месец, са дело на някои от огромните имена в българската и международна репортажна и художествена снимка.

Сред тях ще могат да се видят фрагменти на едни от най-хубавите международни фотографи от фамозната организация „ Магнум “, гостували в България по покана на ФотоФабрика, като Алекс Майоли,Антоан д’Агата, Кристина Гарсия Родеро, само че също и работи на безспорни звезди на актуалното фотографско изкуство като Чема Мадос, Ървин Олаф, Алексей Титаренко. В селекцията вземат участие и изключителни български фотографи като Димитър Дилков, Боряна Кацарова, Лоте Михайлова.

Събитието е част от плана на Международното триенале на театралния плакатПрограма за показване в Бургасна одобрени международни майстори на плаката и фотографията. Той се реализира с финансовата поддръжка на Община Бургас в партньорство с Филиала на НХА в Бургас.

Изложбата „ 10 години ФотоФабрика “ може да бъде забелязана от 20 юли до 20 август в най-новата арт зона за външни изложения, построена по концепция на Триеналето от Пристанищния комплекс - Бургас върху кейовата стена, в частта ѝ против филиала на НХА, Магазия 1.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР