Бургас даде старт на турнето с каузи “Две пътеки –

...
Бургас даде старт на турнето с каузи “Две пътеки –
Коментари Харесай

Бургас даде старт на турнето с каузи “Две пътеки – СПРИНТ и приятели“ 2022

Бургас даде старт на турнето с дела “Две пътеки – СПРИНТ и другари “ 2022. Легендарната рок група „ СПРИНТ “ в състав Пейо Пеев, Асен Драгнев, Милко Андреев, Емил Копев, поп изпълнителката Галя Георгиева, Атанас Лазаров /ПР и изпълнител/, Захари Чернев и група „ Хоризонт “ сплотиха творчеството си в поддръжка на две дела с извънредно публично значение за България – Националната акция „ Роди дете в България “ и Каузата „ За повече българска музика в националния ефир “.

В поддръжка на концерта, който събра публиката на откритата сцена „ Охлюва “ се включиха Община Бургас, както и локални създатели, които прегърнаха идеите и с наслада одобриха да бъдат техни посланици. По време на концерта бяха раздавани листовки с потребна информация за опциите и проучванията, които демонстрират репродуктивния статус на дамите.

„ Роди дете в България “ разпространява самодейностите на Фондация „ Мечта за дете “ и на Информационната акция под надпис „ Да сверим биологичния си часовник на време “ и оказва поддръжка на дами и двойки с репродуктивни проблеми, а идеята „ За повече българска музика в народен ефир “ още веднъж стана настояща и сплоти одобрени и млади музиканти и реализатори в задачата за над 50 % наличие на българска музика в националните ни медии.

Лятното турне “ДВЕ ПЪТЕКИ – СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ “ 2022 се организира в разнообразни курорти на нашето красиво Черноморие. То ще продължи и през есента в други градове на страната и ще сплотява изкуството и обществените послания в поддръжка на обществено-значимите дела.

Турнето “ДВЕ ПЪТЕКИ – СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ “ 2022 се провежда от СПРИНТ Продакшън с поддръжката на Национален фонд „ Култура “.

Основни сътрудници са „ Агенция за обществени връзки „ Профайл “, Фондация „ Мечта за дете “, Агенция „ Сребърен ключ “, медиен портал „ Мама Зона “, медиен портал My Family, Сдружение „ Жени с идея “, Сдружение „ Независими създатели, музиканти и продуценти “.

Мотото на всички участници в турнето е: „ Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР