Буреносен облак с проблеми е надвиснал над естрадната дива Силвия

...
Буреносен облак с проблеми е надвиснал над естрадната дива Силвия
Коментари Харесай

Силвия Кацарова съсипана от съдебни дела

Буреносен облак с проблеми е щръкнал над естрадната дива Силвия Кацарова. От няколко месеца насам елзетката е в жестоки пререкания с младия музикален продуцент Владислав Славов, а преди броени дни трагичната им сага е стигнала и до съда.

Причината е, че Славов държал правата върху текстовете на някои от най-големите шлагери на Кацарова, измежду които и безконечният шлагер „ Огън от обич “. Тъй като тя не му плащала дължимото, той в началото ѝ забранил да извършва въпросните песни по участия, както и те да се пеят от други лица. За този акт се разбра още предходната година по време на предаването „ Като две капки вода “, където съгласно тегленето на бутона трябваше Михаела Маринова да извърши „ Огън от обич “, само че след това парчето беше заменено и стана ясно, че притежателят на правата върху него е забранил с писмо до екипа на шоуто.

Славов изяснява, че се опитал да се разбере със Силвия цивилизовано и я поканил на среща, с цел да приказват. „ Аз държа правата на хиляди песни и с това се занимавам. Силвия Кацарова е единствената, която не пожела да си ги оправи правата и да работи почтено за създателите и въобще за музикалната реалност “, споделя продуцентът. Тъй като двамата не могли да се спогодят, той решил да ѝ заведе правосъдни искове. Процесът против естрадната звезда към този момент тръгнал и даже на 19 октомври минало първото правосъдно съвещание. Оказва се, че поради процеса сега Икономическа полиция разследвала изпълнителката на „ Големият транспортен съд минава “.

Тя от своя страна била гневна на протичащото се, само че се надявала на победа в съда. Адвокатите ѝ обаче я посъветвали да не издава детайлности, до момента в който делото тече. От разногласието си с продуцента Кацарова потърпевша и в различен аспект. Доста от участията в програмата ѝ пропаднали, защото на концертните си изяви не можела да извършва точно най-слушаните си шлагери, поради които публиката я обича.
Певицата би могла да се издължи на Славов, защото напълно не е измежду най-бедните в сектора. Тя не разчита само на инвалидната пенсия, която получава.

Във финансов проект е подсигурена от втория си и по-млад от нея брачен партньор Любомир Димитров, който е предприемач милионер. „ Настроена съм доста положително, че положителното и истината ще излязат нескрито, че ще победят злото, както е в приказките. Творчеството на всички реализатори от 70-те и 80-те години никой не може да го пипа. Това е национално благосъстояние. Песните са включени в Националния фонд на БНР. В основаването на всяка вземат участие оркестър, аранжори, композитори, текстописци, реализатори. Огромен групов труд е това “, разяснява проблема певицата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР