Buon Ma Thuot, Виетнам – Стаята с бели стени в

...
Buon Ma Thuot, Виетнам – Стаята с бели стени в
Коментари Харесай

Тъй като изменението на климата застрашава зърната арабика, може ли качествената робуста да спаси кафето?

Buon Ma Thuot, Виетнам – Стаята с бели стени в къща в покрайнините на Buon Ma Thuot, кафето във Виетнам капитал, е безшумно. Единственото нещо, което нарушава тишината, е инцидентното бипкане на електронна везна или звукът от наливане на кафе в мерителна чаша. Шепа хора, всички облечени в бели лабораторни престилки, се концентрират върху работата си.

„ Това в действителност е лаборатория “, споделя Нгуен Ван Хоа, до момента в който се разхожда из стаята в бялата лабораторна престилка, която носи върху дънките и кецовете си. Млад мъж, Хоа назовава себе си „ ловджия на зелени зърна “ и е притежател на Stone Village Lab and Education, компания, която изследва и доставя висококачествено кафе на зърна за кафенета и кафенета.

От време на време той стопира до бюрото, с цел да показва какъв брой зърна да добавите към всяка чаша и идеалната температура на водата. Баристи и притежатели на кафенета идват тук от цялата страна, с цел да научат за кафето, от столицата Ханой на север до град Хо Ши Мин на юг.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР