„Бунтувам се срещу липсата на върховенство на закона, липсата на

...
„Бунтувам се срещу липсата на върховенство на закона, липсата на
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Системата на доходите и пенсиите се нуждаят от генерална промяна

„ Бунтувам се против неналичието на господство на закона, неналичието на правдивост при образуване на приходите за работещите хора, против корупцията и рекета, превърнати в държавна политика. Срещу безхаберието на „ калинките “, назначени да ръководят страната и безразличието на европейските служители към деструктивните процеси у нас за сметка на козируването и послушанието на нещото, наречено някогашен министър председател “.

Това съобщи най-възрастният депутат в последния парламент Мика Зайкова пред dir.bg.

" 30 години България живее в призрачен сън, който няма нищо общо с фантазията за народна власт. Бяхме очевидци на разграбването на страната посредством разбойническа приватизация, видяхме по какъв начин се унищожи българското селско стопанство, беше сринато качеството на българското обучение. Опитът да се сътвори постоянен частен бранш попадна в алчните лапи на корупцията, проведена от властимащите. Светлият лъч на вярата за разцвет с приемането ни в Европейския Съюз и великодушната помощ на еврофондовете угасна доста бързо заради липса на господство на закона и фактически разделяне на управляващите, прокламирано от бащите на актуалната Българска Конституция. Вместо кохезия България остана на дъното и от ден на ден се отдалечава фантазията за икономическо, обществено и софтуерно развиване, съответно на двадесет и първи век ", добави Зайкова.

„ Г-н Трифонов неведнъж ме е канил в 7/8 ТВ като анализатор и човек, който не се опасява да посочва нещата с същинските им имена. Запознах се с младите умни хора, които работеха по икономическата част на програмата на „ ИТН “. Започнах да им оказвам помощ и по този начин получих покана да ме включат в листата. Честно казано, мислех че времето ми да върша кариера от дълго време ми е минало, само че взех решение, че до момента в който мозъкът ми работи, съм длъжна да оказвам помощ, в случай че желая най-сетне и България да стане естествена европейска страна и българите да живеят почтено - това, за което се борят тези умни младежи при Слави.

„ Това е отговорност, която дължа на моя изстрадал народ. В България има доста умни и почтени дами в този момент и те ще поемат факела след мен. Системата на приходите и пенсиите се нуждаят от генерална смяна и интензивен растеж, съответен на бъдещия растеж на Брутният вътрешен продукт след реализиране на един действителен Национален План за възобновяване и резистентност на България, в който няма място за обири, корупция и рекет ", съобщи Зайкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР