Бунт се задава в Пайнер, а в повод се превърна

...
Бунт се задава в Пайнер, а в повод се превърна
Коментари Харесай

Бунт в „Пайнер” за подновяване на турнето! На звездите им омръзнало да пеят само по кръчмите

Бунт се задава в „ Пайнер ”, а в мотив се трансформира състоялия се неотдавна фирмен концерт в зала „ Арена Армеец ”. Фолк звездите си припомниха вълненията около летните турнета и една по една започнаха да загатват за възобновяване на традицията, дочу HotArena. Шефът им инж. Митко Димитров към този момент отклонява намеците, евентуално поради компликациите към намирането на солидни спонсори, само че с това не секва мераците на изпълнителите си. 

Наскоро своите издаде Емилия, която откри концерта при започване на декември: „ Рожденият ден на „ Планета ” мисля, че беше маркиран много блестящо. Направихме заслуженото и дадохме уважението на това, че телевизия „ Планета ” ни е направила това, което сме, с цел да можем да достигнем до хората. И мисля, че заслужаваше такова начало. Бих откривала всеки един концерт на телевизия „ Планета ”, сподели тя. Изпълнителката на „ Само тебе желая ” посочи, че до момента не е правила такова огромно разкриване, а и не е танцувала толкоз. С това певицата сътвори усещане у феновете си, че желае по-често да има такива изяви, а освен един път в годината, както е в този момент, на концерт за рождения ден на „ Планета ”. 

Колежката й Галена също се изрече по тематиката, освен това много по-смело. Изпълнителката на „ Мама Ураган ” непосредствено съобщи, че желае да се възобнови традицията през лятото компанията да провежда турне из страната. Галена призна, че постоянно се вълнува, когато излиза на огромна сцена, пред няколко хилядна аудитория, само че неувереността й към този момент я нямало, по-сигурна е. Наслаждавала се на овациите, тъй като виждала, че трудът й е оценен, че феновете чакат представянето й с неспокойствие. „ Виждайки, че си постигнал нещо, е като да обереш плодовете ”, показа Галена и добави, че ще е хубаво, в случай че по-често има такива концерти. И с цел да не остане подозрение какво има поради, хитовата пайнерка посочи, че ще е добре „ турнето да се завърне идващото лято ”. „ Защото, да, клубовете са едно, само че огромната сцена е нещо друго и тогава в действителност усещаш на какво равнище си ”, сподели Галена. 

Тя и Емилия не са единствените, които от време на време отварят тематиката пред шефа си инж. Митко Димитров. В чалга компанията предишното лято даже имаше подписка от над 15 певици с искане да се възобновят турнетата. Звездите на компанията са подготвени да пеят и без пари по стадионите. Дали обаче шефът на „ Пайнер ” ще се поддаде на натиска на изпълнителите и ще възобнови традицията с летните турнета, следва да се разбере, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР