Бунт и бурни коментари вилнеят в социалните мрежи заради това,

...
Бунт и бурни коментари вилнеят в социалните мрежи заради това,
Коментари Харесай

Голяма бомба цъка в „Игри на волята“ заради Виолета и Елвиса

Бунт и бурни мнения вилнеят в обществените мрежи поради това, което се случва в последно време в „ Игри на волята “, където Виолета и Мартин Елвиса са измежду най-обсъжданите риалити герои.

Интригите и сплетните, които се случват в племената, най-много към по-силните фигури в тях, каквато е и Виолета, нямат край и както прилича на всяко риалити шоу, ескалират със скоростта на светлината. Това обаче, съгласно едни е връхна точка на шупване, след която следва „ уволняване “, а за други забавното занапред стартира.

Разбира се, не липсват и отзиви, че обратите в „ Игрите “ са нагласени, а тръпка провокират само борбите на Арената. И нещо по-конкретно – мнозина желаят да видят на Арената един против различен точно Виолета и Мартин Елвиса, които се обрисуваха напоследък като водачи в племената си – надлежно Гладиатори и Старейшини.

Известно е, че двамата са в открит и много противен спор, който датира още до момента в който бяха дружно в синьото племе и разделянето им там пристигна точно от тяхната омраза. Но към това се прибавя и още една, леко пикантна, детайлност. От началото на седмицата Мартин споделя една спалня с Дени – дъщерята на Виолета, като двамата бяха изключително въодушевени, че се събират. Дори заявиха в един глас: „ тука няма да се спи “.

Денислава към този момент сподели, че е много еманципирана от майка си, което е добре пристигнало за Елвиса, който гледа на нея, най-малко към този момент, като на най-близкия си съдружник в играта. А може и на освен това, второто времето ще го покаже.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР