Бунт е имало във врачанския затвор, научи ексклузивно агенция BulNews.bg.

...
Бунт е имало във врачанския затвор, научи ексклузивно агенция BulNews.bg.
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews.bg! Бунт във врачанския затвор, 80 човека скочиха на управата

Бунт е имало във врачанския затвор, научи извънредно организация BulNews.bg. Случаят е от неделя, само че по разбираеми аргументи едвам през вчерашния ден се разбра за него.
Точно на Великден към 80 лишени от независимост, които заемат целия втори етаж, отказали да излязат за обяд. Причината за тяхното непокорство е бил фактът, че нямат право да изнасят храна от столовата. Веднага при бунтарите пристигнал дежурният офицер, само че ситуацията останало без смяна.
Тогава бил подаден сигнал към шефа Ангел Кабатлийски, който след към час дошъл в пандиза. Лишените от независимост излъчили за парламентьори К.И. и И.М., които провели среща с началника, след която обстановката в зандана се успокоила.
Потърсен за коментар Ангел Кабатлийски отхвърли да е имало сходен случай. След срещата на министъра на правораздаването Цецка Цачева с началниците на затвори в страната, излезе неофициалната вест, че се приготвя уволнението на четирима от тях. Очаква се до дни имената на нарочените за промяна да станат обществено известни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР