Булсатком ЕАД добавя петте линейни канала на HBO – HBO,

...
Булсатком ЕАД добавя петте линейни канала на HBO – HBO,
Коментари Харесай

Каналите на HBO се завръщат в Булсатком

Булсатком ЕАД прибавя петте линейни канала на HBO – HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2 в пакета си от стратегии от 11 юни. Завръщането на каналите е след шест- годишна пауза. Те ще са налични за клиентите на Булсатком ЕАД на интерактивна телевизия, Android TV устройствата b•box и безкартовите сателитни приемници, работещи с NAGRA кодировка.
„ В Булсатком сме същински разчувствани за възобновяването на партньорството ни с HBO. Това беше една от моите цели през цялото време, когато застанах отпред на компанията. Определено се усещаше неналичието на блокбъстърните кино канали в портфолиото ни. Радвам се, че от през днешния ден можем отново да предложим цялостния пакет телевизионни стратегии на HBO на нашите клиенти. За нас доверието, гласувано ни от HBO, е голямо самопризнание за софтуерния и действен прогрес на Булсатком през последната година. “, показа Станислав Георгиев, основен изпълнителен шеф на Булсатком ЕАД.
Петте профилирани линейни канала на HBO оферират на феновете огромно многообразие от най-актуалните модерни филми и сериали, документални филми и поредици, както и необятно застъпени истински продукции от Съединени американски щати и Европа. Основният канал HBO предлага премиерно най-популярните истински продукции на НВО, както и министър председателите за дребен екран на огромните кинохитове и холивудски блокбъстъри.

HBO2 е с необятен набор от наличие, уместно за цялото семейство, а HBO3 – с фокус върху сериалите и тематичните уикенд маратони с цели сезони на заглавия. Акцент в стратегиите на Cinemax и Cinemax2 e селекция на филми и сериали от европейски и интернационалните самостоятелни студиа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР