Булка предизвика дебат, след като забрани на баща си да

...
Булка предизвика дебат, след като забрани на баща си да
Коментари Харесай

„Забраних на измамния си баща да присъства на сватбата ми, но той все пак плати за това.“

Булка провокира спор, откакто забрани на татко си да участва на сватбата й, тъй като той искаше да докара партньорката си и бебето им. Тя показа по какъв начин татко й почнал да има спекулация, когато майка й изпаднала в петгодишна кома след акцидент, до момента в който тя била надрусана.

В Reddit тя сподели: „ Преди три години татко ми забременя половинката му и я реалокира в дома ни. Майка ми умря от белодробна зараза предходната година. " Отвратена от дейностите му, 19-годишната му забрани да участва на сватбата й, само че въпреки всичко му разреши да заплати за огромния ден.

Тя добави: " Току-що се омъжих предишния уикенд за моя брачен партньор. Баща ми заплати сватбата ми, само че той искаше да поканя неговия аферен сътрудник и спекулация бебе. Казах не. Би било пренебрежение към паметта на майка ми. " След като той се опита да упорства, тя отстоя позицията си, разкривайки, че татко й просто й пожелава триумфи. Тя сподели: „ Той сподели, че ми пожела доста благополучен ден и се надява да имам дълъг и благополучен брак “, преди да разкрие, че тогава з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР