Булка и младоженец поискаха гостите си по 10 долара, за

...
Булка и младоженец поискаха гостите си по 10 долара, за
Коментари Харесай

Булка и младоженец поискаха от гостите на сватбата си платен вход и сгъваеми столове

Булка и жених желаеха гостите си по 10 $, с цел да участват на сватбата им, че и да дойдат на нея със сгъваеми столове. Това написа самата младоженка в обява в уеб страницата Reddit.

 

23-годишната авторка на поста сподели, че тя и годеникът, който й е връстник, възнамеряват да се оженят след по-малко от месец. Тъй като двойката не желае да харчи доста пари за сватбата, те взеха решение да прекарат празника измежду природата. Тържеството ще се състои в каньон в наличието на 20 посетители , които младоженците помолили да носят със себе си сгъваеми столове, с цел да има на какво да седнат. Младоженката добави, че вместо церемония банкет, ще има скромна вечеря.

Но опитите на двойката да спести пари не свършиха дотук - в поканата булката написа, че на входа на каньона всеки посетител ще би трябвало да заплати 10 $ , защото достъпът до територията е заплатен. Когато сестрата на младоженката получила покана, тя се ядосала и я нарекла скъперничка.

Авторът на обявата помоли потребителите да оценят нейното държание и попита дали постъпва вярно. Постът получи 2000 коментара. Повечето коментатори се съгласиха със сестрата на булката. „ Да, избирам да отида на женитба в Макдоналдс “, написа един от тях. Друг добави: „ Не мога да си показва, че ще карам гостите да заплащат за каквото и да било на сватбата ми “.

По-рано беше обявено за индийката младоженка Ниша от щата Харяна. Тя избяга от сватбата, отмъквайки със себе си парите и бижутата, дарени от нейните родственици. По време на следствието се оказало, че момичето към този момент е било омъжено за различен юноша, когато се омъжвала за жертвата. 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР