BULGARIAN PROPERTIES отпразнува своята 20-та годишнина в Sofia Live Club

...
BULGARIAN PROPERTIES отпразнува своята 20-та годишнина в Sofia Live Club
Коментари Харесай

BULGARIAN PROPERTIES отпразнува своята 20-та годишнина

BULGARIAN PROPERTIES отпразнува своята 20-та годишнина в Sofia Live Club с блестящо събитие с присъединяване на топ реализатори, гурме кетъринг и защита селекция от питиета.

Компанията, която е измежду водещите организации на българския пазар на недвижими парцели към този момент две десетилетия, се утвърди като водач в промишлеността, предоставяйки несравнимо равнище на обслужване на своите клиенти и сътрудници.

" Когато стартирахме преди 20 години, към момента съвсем нямаше бизнес в интернет. Ние създадохме супер сполучлив уеб страница и пренесохме офертите онлайн ", означи в своята реч Михаил Чобанов, създател на BULGARIAN PROPERTIES . " Именно BULGARIAN PROPERTIES е компанията, която сътвори пазара на чужденци в България и сложи страната ни на международната карта за недвижими парцели. Стандартите, които постановяваме в нашия бизнес и модела, който създадохме, са образец за подражателство и прекопирване към този момент 20 години! Оригиналът е един и той се назовава BULGARIAN PROPERTIES! ", заключи той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР