Bulgaria Wants You“ официално обяви имената на Димитър Бербатов Димитър

...
Bulgaria Wants You“ официално обяви имената на Димитър Бербатов Димитър
Коментари Харесай

Димитър Бербатов и Димитър Маринов са лицата на Bulgaria Wants You в Лондон

„ Bulgaria Wants You “ публично разгласи имената на Димитър Бербатов  Димитър Бербатов Димитър Бербатов-с прякор Бербо е роден на 30 януари 1981 година в Благоевград. Има по-малък брат на име и Димитър Маринов като свои лектори на събитието „ Кариера и живот – за какво в България? “. То ще се организира на 2 април в Лондон и има упоритостта да се трансформира в най-мащабния кариерен конгрес за българи на Острова. Негови уредници са създателите на платформата „ България те желае “ – Иван Христов и Андрей Арнаудов. Събитието в постройката на Кралското географско сдружение е изцяло гратис и изисква регистрация на уеб страницата на платформата -

„ Това са не просто двама от най-успелите българи през последните години, а двама мъже, които имат какво да ни кажат. Димитър Маринов с изключение на първият български артист с Оскар е една извънредно космополитна персона, за която няма граници, страни и часови зони. Той обикаля целия свят и съм му персонално признателен, че размести графика си с месеци напред, с цел да участва на събитието ни в Лондон. Колкото до Бербатов - самото му име приказва задоволително. Спортист, който респектира с достиженията и премиите си и в същото време с това, в никакъв случай не изгуби България от сърцето си. Сигурен съм, че неговото завръщане на Острова ще бъде мощно прочувствено, както за публиката, по този начин и за него самия. Лично аз нямам самообладание да чуя неговите думи и реакцията на нашите сънародници в залата “, признава Андрей Арнаудов.



Много хора ми задават въпроса: „ Защо, откакто реализира триумф в чужбина, откакто можеше да живееш в Англия или където си поискаш, избра да се върнеш в България? “, а аз се чудя за какво въобще ми го задават. Защото въпросът дали да се върна въобще не е стоял в моята глава. Напълно умишлено съм избрал да пребивавам тук със фамилията си. Още до момента в който бях в " Манчестър Юнайтед ", знаех, че след края на кариерата си като футболист ще се върна в България, че ще пребивавам в България и ще върша всичко по силите си за по-доброто бъдеще на България. Вярвам, че всички имаме какво да дадем от себе си в тази посока. Вярвам, че България е в сърцето, където и да си, само че сърцето се усеща най-добре, когато си в България. И единствено би трябвало да поставяме оптимални старания - всеки съгласно опциите си, с цел да променяме дребния свят към себе си, да променяме към по-добро средата, в която живеем. През април се навършват 15 години от учредяването на фондация " Димитър Бербатов  Димитър Бербатов Димитър Бербатов-с прякор Бербо е роден на 30 януари 1981 година в Благоевград. Има по-малък брат на име ", посредством която обръщаме особено внимание и насърчаваме надарените деца на България. А всеки ден откриваме нови и нови образци за какво си заслужава да сме в България и да работим за България. А в случай че го вършим с почитание към триумфа, реализиран с гений и с доста старания, сигурно ще променим средата и триумфът ще е общ. Вярвам в по-доброто развиване на страната ни и по тази причина на драго сърце одобрих поканата на Bulgaria Wants You да бъда част от събитието в Лондон на 2 април, споделя Димитър Бербатов  Димитър Бербатов Димитър Бербатов-с прякор Бербо е роден на 30 януари 1981 година в Благоевград. Има по-малък брат на име пред кариерната платформа.



„ Кариера и живот – за какво в България? “ ще бъде подсилен и от бизнеса, чиито представители ще опишат за кариерните благоприятни условия в България и за свободните работни позиции в техните компании. Участие ще вземат най-отговорните работодатели в страната, чиито условия на труд и стопански тласъци са на европейско равнище. Своеобразен хазаин на форума ще бъде Негово Царско Височество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски.

Повече за всички събития, които Платформата провежда тази година, може да прочетете тук:

(ПР съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР