"Булгаргаз" внася заявление за цената на природния газ за февруари,

...
"Булгаргаз" внася заявление за цената на природния газ за февруари,
Коментари Харесай

Булгаргаз предложи с 14 на сто по-ниска цена на газа

"Булгаргаз " внася заявление за цената на природния газ за февруари, която е с 14 на 100 по-ниска спрямо цената през януари. Това сподели в изявление за Свободна Европа ръководителят на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) Иван Иванов.

"Това значи, че то не е дефинитивно. Това е авансово заявление, което ние ще го разгледаме напълно деликатно и ще го изследваме във всички негови ценови параметри ", сподели Иванов. Реалната цена на газа за февруари ще стане ясна на 1 февруари, когато се проучват данните за целия месец.

В началото на годината на цената на природния газ с 30% от 1 януари. Това докара до напрежение сред държавното управление и управлението на комисията. че не си прави работата и не пази обществения интерес.

Петков сподели още, че до края на януари членовете на комисията с изминал мандат ще бъдат заменени. Пред Свободна Европа Иван Иванов сподели, че процедурата за избор на нов ръководител на КЕВР ще стартира в четвъртък. Неговият мандат изтече през април 2020 г.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР