„Булгаргаз“ има два прочита за мен – пазар за милиарди,

...
„Булгаргаз“ има два прочита за мен – пазар за милиарди,
Коментари Харесай

Борисов за правителството: Тотален провал, да започнат малко да мислят за хората

„ Булгаргаз “ има два прочита за мен – пазар за милиарди, който сега е държавен, да го дадат и него като на търговците на ток да крадат стотици милиони и да го разбият. Две хасковски банди се бият сега кой да вземе контрола. Най-малко ми отива да пазя Николай Павлов, който е министърът на енергетиката на Румен Радев, него изчегъртаха. “ Това съобщи пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Тотален неуспех, няма финансист, няма икономист, който да каже че това, което вършат, е добре, Народът огладнява, народът банкрутира, бизнесът банкрутира и Радев го вижда. Той би трябвало по всякакъв начин да се откачи от това тежко ремарке, претрупано с проблеми, и да прави нова партия “, добави още някогашният министър председател.

Борисов още веднъж акцентира, че един от министрите е призовал за прекъсване на обществените помощи – дърва, въглища, а в това време общественият министър мълчи и нищо не споделя.

„ Аз ги апелирам да се стегнат, тъй като страната е тежко разграничена, страната не е подготвена за избори. Хората се ненавиждат, партиите се ненавиждат, тези, които са в ръководството, към този момент се компрометираха. Ще влезем в доста тежка рецесия. Умолявам ги да се стегнат и да решат тези въпроси. Стига са крали, към този момент 2-3 месеца доста откраднаха, стига им. Да стартират малко да мислят за хората “, прикани Борисов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР