БулфотоВ директен сблъсък с протестиращите в сряда вечер влезе депутат

...
БулфотоВ директен сблъсък с протестиращите в сряда вечер влезе депутат
Коментари Харесай

Хвърлиха бутилка по Марешки

Булфото

В пряк конфликт с протестиращите в сряда вечер влезе народен представител и водач на партия " Воля " Веселин Марешки, който беше тръгнал пеш към постройката на Българска национална телевизия на улица " Сан Стефано ". На " Орлов мост " към него полетя стъклена бутилка, съобщи България Он ЕР. 

Все отново Марешки направи опит да беседва с един от протестиращите. 

" Одобрявам го и аз съм " за " всички да си вървят, аз съм " за ", сподели той. Но това не потуши недоволството на други. 

" Как не ви е позор, бе, застанете при народа. Колко пари взехте от нас. Елате при народа ", призова един от протестиращите.

След присъединяване си в публичната телевизия, Марешки съобщи, че депутатите от партията му са подготвени във всеки един миг да подадат оставка, само че изрази подозрение, че това би решило проблемите. 

Вижте екшъна в линка 

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/200060-direkten-sblasak-mezhdu-mareshki-i-protestirashtite?fbclid=IwAR2BJTGRZf9xXdDmJne9minmlFx3okh-T8OwSJmQZU1JCUz86F9Jao4Q73I

Вижте повече в репортажа на Виктор Борисов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР