БулфотоСмайващ пост написа една от тризначките в профила си във

...
БулфотоСмайващ пост написа една от тризначките в профила си във
Коментари Харесай

Надежда от Тризначките написа пост и го изтри: Осиновени сме! България ми е причинила много лоши неща

Булфото

Смайващ пост написа една от тризначките в профила си във Facebook.

Помните си скандалните Тризначки от " Биг Брадър ". Вяра, Надежда и Любов мъчно могат да бъдат забравени, а бисерите им в шоуто се помнят и до през днешния ден. Уви, девойките от Благоевград не съумяха да употребяват славата си за положително и стигнаха самото дъно. 

А в този момент една от тях - Надежда, хвърли сензационната вест, че трите са осиновени, а биологичната им майка е англичанка. 

" Аз и сестрите ми сме осиновени “, това сензационно разкри на профила си във Facebook една от тризначките – Надежда. По-късно тя изтри поста си, само че мненията по този мотив не стопираха, съобщи Блиц.

По думите на Надежда те научили, че майка им в действителност е англичанка и даже доктор коментирал с тях, че няма по какъв начин да са тризначки, защото… били на друга възраст.

„ България ми е предизвикала доста неприятни неща. Със сигурност не съм българка. Никога не съм навредила на никого, Защо съм попаднала тук, не знам, Опитвам се да схвана, само че всички крият от години “, споделя още Надежда.

“Боже мой да потърсиш помощ в България… Да ще ти оказа помощ само че в случай че правиш... с мен…. Изпитвам оскърбление че съм израснала в тази страна!!! Уникум сте ”, недоволства тя.

Вяра и Надежда мизертват във Англия от години и постоянно стигат до милостиня. Сестра им Любов се е отрекла от тях и води къде-къде по-сносен живот спрямо този на Вяра и Надежда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР