БулфотоПрез нощта над по-голямата част от страната ще е предимно

...
БулфотоПрез нощта над по-голямата част от страната ще е предимно
Коментари Харесай

В събота температурите ще паднат, но все още ще е топло

Булфото

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно, с повече облаци над планинските и крайните северни региони. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Минимални температури - сред 11° и 16°, в София към 12°. Утре ще бъде най-вече слънчево. Ще продължи да духа до сдържан вятър от изток-североизток. Дневните температури още ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 21° и 26°, малко по-високи в крайните югозападни региони – до 28°-29°, в София към 23°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места е допустимо да превали едва. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 18°, на 2000 – към 12°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 20-23°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето ще изгрее в 07:12 часа и ще залезе в 19:27 часа. Продължителност на деня 12:15 часа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР