БулфотоПрез дните на протестите Борисов и кръгът около него много

...
БулфотоПрез дните на протестите Борисов и кръгът около него много
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Борисов направи партията заложник на неговото оцеляване

Булфото

През дните на митингите Борисов и кръгът към него доста ловко съумяха да разделят митинга и българското общество на две – едни, които поддържат митинга и други, които не го поддържат, съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия водачът на " Републиканци за България "  Цветан Цветанов.

" Зарядът на хората, които стачкуваха в самото начало, са хора, които ще бъдат дейни гласоподаватели. Ако имаме висока изборна интензивност, всичко, което говорихме за опорочаване на изборния развой, може да бъде обезвредено ", сподели Цветанов.

" Нямам безусловно никакво подозрение в " Републиканци за България ", че тя ще бъде показана в българския парламент, въпросът е какъв брой ще бъде групата, с която ще представляваме нашите гласоподаватели и е доста значимо да се очертае един сериозен, действителен небосвод за страната ни и това ще бъде политическата реторика, която ще изповядваме в идните няколко седмици и месеци ", сподели водачът на " Републиканци за България ".

Партията се стреми се за резултат над 400-450 хиляди гласа. " За мен по-важното е, че равнището на хората, които влизат, дават по-добрата професионална опция да даваме експертна решения на дадени политически въпроси ", сподели Цветанов.

По думите му страната ни към този момент е в една интернационална изолираност и " това за всички е ясно, самият факт, че държавният секретар Майк Помпео в границите на някъде към 5-6 месеца направи няколко обиколки в Югоизточна Европа е доста явен знак, че той не посети страната ни, а знаем, че посети Гърция два пъти ".

" Това, което се обрисува в геополитически проект, Гърция ще играе решаваща, основна роля в този геостратегически път, който би трябвало да има районът, в който се намираме, доста мощно подкрепени от Румънив и самият факт, че асистент държавният секретар на Съединени американски щати и отговарящ по енергетиката Франсис Фанън сподели доста ясно, може да име неточност в превода, само че разклонението, което минава през териоторията на страната от " Турски поток ", то е единствено и само Турски поток и на никое място не попада като " Балкански ", сподели Цветанов.

Според него най-тревожното е, че всичко това, което се е говорило през последните няколко месеца, " близо година - година и половина никой не даде опция да се види и да има бистрота при взимането на това решение и осъщественото на този план ". В рамките на към две години той би трябвало да се проектира, да се осъществя и да се пусне в употреба, само че тук никой не дава отговор за какво над 10 години ние към момента не можем да изградим интерконекторната връзка Гърция - България, акцентира Цветанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР