БулфотоПърви депутат вече се отказа от имунитета си.Лидерът на партия

...
БулфотоПърви депутат вече се отказа от имунитета си.Лидерът на партия
Коментари Харесай

Костадинов се отказа от имунитета си

Булфото

Първи народен представител към този момент се отхвърли от имунитета си.

Лидерът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов разгласи, че още в петък е внесъл в деловодството на Народно събрание искане за отвод от имунитета си, с цел да може да отиде в съда и да се отбрани. Така той разяснява заведеното против него дело за всяване на суматоха и ужас.

" Това, което споделих тогава е, че с въвеждането на изключително състояние няма да се реши казусът с вирусната зараза, а че с сходни дейности българското държавно управление основава суматоха и неуравновесеност. това, което приканих аз, беше да не се поддаваме на суматоха и неуравновесеност. Вируси е имало и постоянно ще има и няма потребност да се затварят цели страни по тази причина, че се е появила следващата грипна зараза ", съобщи той, представен от Стандарт.

Едно от първите неща съгласно него, което би трябвало да се направи в опазването на здравето, е да се отстрани комерсиалният статут на лечебните заведения. Костадинов съобщи, че повече от 2/3 от медицинския личен състав не са имунизирани.

" И мен ме е боязън. Страх ме е по тази причина, че моите деца не получават положително и качествено обучение и това е нещо, което кара и стотици хиляди родители също да се опасяват. Защото се вършат опити, харчат се 13 млн. лева за проби, от които стана ясно, че първо има единствено 5 позитивни, след това станаха 10 или 13 и след това информацията спря да излиза ", сподели Костадин Костадинов.

Що се отнася до Народното събрание Костадинов сподели, че още първоначално " Възраждане " са декларирали, че имат подготвеност да договарят с всички партии, само че това, по думите му, " няма да предотврати парцелирането на страната от четворната коалиция ".

Единственото позитивно, което мога да кажа, е за фигурата на вътрешния министър, тъй като Бойко Рашков потвърди не един път, а два пъти, че може да се смачка проведената престъпност, когато става въпрос за пазаруване и пласиране на гласове. Благодарение на него значително се получиха тези резултати на изборите, разгласи Костадинов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР