БулфотоНов потресаващ случай на домашно насилие над малко дете.20-годишна жена

...
БулфотоНов потресаващ случай на домашно насилие над малко дете.20-годишна жена
Коментари Харесай

МВР-София: 20-годишна майка изхвърли бебето си от балкона

Булфото

Нов поразителен случай на домашно принуждение над малко дете.

20-годишна жена е хвърлила 4-месечното си дете от тераса на жилището им в град Златица.

Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-София.

Около 12:30 часа на 4 юни в РУ-Пирдоп постъпил сигнал, че майка е хвърлила 4-месечното си дете от тераса на жилището им в Златица. На адреса неотложно били изпратени чиновници на полицейския сектор в града.

Пострадалото момиченце е превозено в столична болница с травми по тялото, без заплаха за живота. След оглед на местопроизшествието по случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 129 от Наказателен кодекс под надзора на Районна прокуратура-Пирдоп. По случая са открити и разпитани очевидци.

20-годишната майка е арестувана в полицейския арест за период до 24 часа и след това привлечена като обвинена. Разпитана е пред арбитър, като е направила признания.

С оглед събраните спомагателни доказателства ѝ е повдигнато ново обвиняване, а точно – за закононарушение по член 131, ал.1, т.4, във вр. с член 129, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс. С разпореждане на наблюдаващия прокурор арестът ѝ е продължен за период до 72 часа. Назначени са ѝ съдебно-медицинска и съдебно-психиатрична експертизи.

Уведомени са обществените служащи, от които са подхванати дейности от тяхната подготвеност. Предстои внасяне в съда на искане от страна на прокуратурата за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинената.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР