БулфотоМъж с бадж на ГЕРБ, гледащ как няколко младежи бият

...
БулфотоМъж с бадж на ГЕРБ, гледащ как няколко младежи бият
Коментари Харесай

Мъжът с бадж на ГЕРБ в мелето Георги Темелков: Не участвам в боя, а се опитвам да ги разтърва

Булфото

Мъж с бадж на ГЕРБ, гледащ по какъв начин няколко младежи бият жител на днешната Национална конференция на партията, получава указания от представителя на правителството Севделина Арнаудова, съобщи OFFnews.bg.

Това демонстрират фрагменти на бТВ и фотография, публикувана в обществените мрежи. 

На фрагментите се виждат мъже с тъмни облекла и маски са застанали над повален на земята юноша. Един от биячите е затиснал с крайник поваления, а другият е със сгънат пестник. Третият, сниман да приказва с Арнаудова, стои до тях и гледа. 



" Наблюдателят " с бялата риза е Георги Темелков. Темелков работи в АПИ в дирекцията на ТОЛ системата. Баща му е Атанас Темелков, изпълнителен шеф на Държавна организация " Електронно ръководство ". Георги Темелков беше консултант на Цецка Цачева, когато тя беше ръководител на Народното събрание.

От ГЕРБ се разграничиха от случая, като обявиха: " За страдание, платени провокатори пробиха защитата на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, по този начин и с протестиращите жители. Партията не е наемала спомагателна защита за форума. Охраната бе обезпечена от " София Тех Парк ". 

Националната конференция беше белязана от конфликти, откакто журналистът от " Свободна Европа "  Полина Паунова, както и още няколко души бяха нападнати от мъже с маски. 

От " София Тех Парк " изпратиха позиция до медиите, в която се показва, че мъжът, нападнал Паунова, не е представител на наетата от тях защита. " София Тeх Парк обезпечи събитието с нужния брой охранители, чиито задължения бяха да се грижат за сигурността на мероприятието, за периметъра на събитието, както и за логистика по напредването на участниците ", пишат още те.

Темелков: Опитахме се да изведем тримата провокатори

Тази вечер и Георги Темелков разгласява във Фейсбук профила си позиция по случая. Тя гласи:

" Длъжен съм да отговоря на спекулациите, свързани с мен – сега избрани групи хора популяризират видеа и фотоси, на които участвам, за нагнетяване на напрежението сред последователи на ГЕРБ и протестиращите.

Аз и хора от пресцентъра на ГЕРБ се опитахме да изведем тримата провокатори, които нахлуха измежду симпатизантите на ГЕРБ, с явната цел да провокират ответна реакция.

Съпроводихме ги до загражденията като в близост имаше голям брой представители на медии, които снимаха. Изведохме ги ние, тъй като в близост нямаше полиция, и го направихме, с цел да ги предпазим от конфликти с някой от присъстващите над 7000 симпатизанти на ГЕРБ.

На видеото, което се виждам аз, провесен над биещите се две групи провокатори, е сниман моя опит да се намеся и да ги разтърва. Това се вижда не от стоп фрагментите, които се популяризират, а от целия клип.

Аз бях и индивидът, който се притече на Ася Попова (пиар на МЗХГ), когато по-агресивната група от провокатори се насочи към нея и я атакува с не по-малко гняв. Това също се вижда във видеото.

Не е загадка, че съм симпатизант на ГЕРБ от над 10 години. Моля да не вършиме спекулации, свързани с моето работно място сега - в деня на провеждането на Конференцията на ГЕРБ аз съм в отпуск. "

Ето какво написа Полина Паунова, чийто телефон бе конфискуван и хвърлен в дърво:

" Тук всичко се вижда ясно. Виждат се момчетата, които търсеха конфликт с протестиращите, само че бяха снимани и след това разпознати от мен. (По кофти случайност, за тях, бях на мястото)

Вижда се по какъв начин избиват телефона ми, хвърлят го в дърво.  Вижда се по какъв начин пр-ът на ГЕРБ Никола Николов “предава ” протестиращ (промъкнал се на събитието) в ръцете на същите тези момчета.

Нещо неразбираемо? "



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР