БулфотоЛют скандал със мръснишки подмятания се разрази в парламента между

...
БулфотоЛют скандал със мръснишки подмятания се разрази в парламента между
Коментари Харесай

Мръснишки подмятания между Вигенин и Марешки в парламента

Булфото

Лют скандал със мръснишки намеци се развихри в Народното събрание сред Марешки и Вигенин.

Зам.-председател на Народното събрание е с необикновен интерес към еднополовата обич. Същият зам.-председател е наказан на 4 години, разгласи Кристиян Вигенин от Българска социалистическа партия. Убеден съм, че 4 години в пандиза ще му оказват помощ да откри себе си, предаде 

Той се извини за думите, които ще останат в аналите на Народното събрение. Има израз " Убий простака с безмълвие ". Но простакът не умира, сподели още Вигенин. 

Той се обърна към ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева и й даде обещание, че в случай че тя изиска оставката на този зам.-председател, ще гласоподава срещу настояването на Българска социалистическа партия за нейното остраняване. 

Стана ясно, че Българска социалистическа партия оказва напън върху Караянчева, с цел да в профил Веселин Марешки, отговори визираният от Вигенин зам.-председател на Народно събрание, който по-рано по време на дебата за отстраняването на Караянчева разгласи,че няма да става педераст, с цел да се хареса на Българска социалистическа партия.  

Опазил ме Бог, в случай че диря своята неустрашимост от Вигенин. Но в случай че реша да ставам жена, ще му се обадя безусловно, репликира Марешки думите на Кристиян Вигенин. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР