БулфотоКорнелия Нинова печели убедително изборите да лидер на БСП с

...
БулфотоКорнелия Нинова печели убедително изборите да лидер на БСП с
Коментари Харесай

Избирателната комисия: Корнелия Нинова печели изборите за лидер на БСП с 81,5% от гласовете на социалистите

БулфотоКорнелия Нинова печели безапелационно изборите да водач на Българска социалистическа партия с получени 43228 гласа или 81,5% от вота на социалистите.
Това заяви Емил Войнов – ръководител на алената ЦИК.

Кирил Добрев е получил 7914 гласа, или 14.9 % от гласовете на партията, Красимир Янков е получил 1118 ласа, или 2.1 % от гласовете. За Жаблянов са дали своят вот 1.4 % от социалистите.

„ Вече са въведени резултатите от всички електронни таблици. Няколко пъти споделих, че трикратно ще бъдат въвеждани. Сега единствено първото въвеждане е направено. Мога да ви кажа какви са резултатите “, сподели още Войнов.
Той уточни, че гласоподавателите по лист са 80 236.
„ Това е цифрата, което всички медии чакаха. Вчера ви споделих 80 901, това бяха описите, които ние получихме от общинските и районните комисии, само че споделих, ме към изборния ден да заличат всички умряли и напуснали в изборния ден. Гласувалите са 53 807 социалисти или 67.1 % изборна интензивност. Действителните са 53 019 “, добави ръководителят на комисията.

 

flashnews.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР