БулфотоЖурналистката от радио К2 Илиана Беновска отново съобщи, че очаква

...
БулфотоЖурналистката от радио К2 Илиана Беновска отново съобщи, че очаква
Коментари Харесай

Журналистката Беновска: Президент Радев, защитете ме от заплахите

Булфото

Журналистката от радио К2 Илиана Беновска още веднъж заяви, че чака нова порция закани след следващия си коментар. 

Ето какво написа тя: 

Беновска: Президент Радев, за какво на свиквате КСНС по „ Магнитски “?

Великият публицист Валери Петров, в своята пиеса „ Меко казано “, споделя една езоповска история за дребния Светльо, който гони едно писмо, което не желае да бъде получено.  „ Страшни работи, свързани с баба ми. “ е основната имитация на това гонене.

Не съм сигурна, президент Радев, чел ли сте пиесата. Но си коства. Днес да я прочетете. Щото я разигравате персонално, вие.

Инициирате избори за 46 Народно събрание. Без машини. И с „ мутрешките “ правила на Мая Манолава.

Но. Деси повелява постоянно вас да избираме…

И. В момента, тези избори наподобяват: „ Страшни работи, свързани с баба ми. “ Вярвам, че разбирате метафората, президент Радев…

Предлагам - Деси да облече на  баба ми, кашмиреното костюмче, което носеше до хубавицата на Тръмп Мелания. Деси да се изправи до вас. И дружно да отговорите:

Първо: Защо няма машини?

Второ: Законът „ Магнитски “ ли ви „ отвори очите “ за Васил Божков, Делян Пеевски и  съ-зидарят  ви, масон, Илко Желязков- никому незнаен, естествено,  но сега заместител -председател на бюрото за надзор на СРС? - несъмнено, в отпуск!

А черешката на тортата на вашето държавно управление, президент Радев, е симпатичният министър на стопанската система Кирил Петков, който предлага самоуверено: 

Ето за какво помислихме по какъв начин можем да вкараме тези нови бюджетни средства в стопанската система през принадлежности, които действително освен страната взе участие в тях, само че и частният капитал.

Искам да благодаря на Българската асоциация на банките, тъй като сега имаме големи средства, само че част от тях мъчно могат да влязат в стопанската система, изключително в браншове, които са наранени, да вземем за пример туризма.

Ето за какво, с позволение на Европейска комисия, ние предлагаме гаранционна стратегия, която ще бъде с размер над 2 милиарда, близо 2,5 милиарда нови средства в българската стопанска система, където българската страна застава като сътрудник и покрива 50% от риска на банките и до 80% на самостоятелните им позиции.

По този метод ние развързваме ръцете на банките да дадат, в действителност, всички тези средства, които ги имат, само че не смеят да ги дадат в направления, които биха били най-хубави за българската стопанска система.

Нещото, което е доста значимо за нас, е тези средства да влязат в стопанската система оптимално бързо.

Ето за какво това, което сме договорили, е тези нови заеми към дребния и междинния бизнес да нямат потребност от поръчителство.

Какво значи това?

Това значи, че в границите на 10 дни можете да отидете до своята банка и да кажете като част от програмата за възобновяване – желая да аплайвам и без да би трябвало да вършиме ипотеки, единствено в случай че сте същински бизнес и имате документите за това за последните 3 години, че сте оперирали, да можете да вземете до 70% от своите доходи през 2019 или 2020, което е по-голямо от двете и да няма обезпечения за един заем от 7 годишен интервал.

Което значи, че в случай че вярвате в своя бизнес, 7 години е задоволителен интервал, с цел да знаете, че ще може да го върнете.

Президент Радев, познайте, в „ Стани богат “, кой ще върне парите?! Отговор за 2,5 милиарда…Чакам го…

Съзнавам, че след този коментар, още веднъж, ще получа закани. И сигурно  -ефективно застрашаващи ме, този път,  с действия…

Ще ме отбраните ли дейно?

Но. Жан Виденов се връща. А  Бойко Борисов още не си е отишъл.

Кандидатурата ви за президент е, „ Меко казано “, застрашена…

Защото…

Както споделя санбернарецът на дребния Светльо в „ Меко казано “:

Затуй моят огромен санбернарски съвет е: Дечица, щом почвате нова игра, за минутка се спрете и за момент проверете, дали, тя е в действителност чак толкова добра, и отложете я, в случай че сте с възприятие, че може би беля е!

Такива ми ти работи, президент Радев! Чакам отговор… Не силовашки…Благодаря.

Аз съм Беновска. И запитвам.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР