БулфотоЖурналистката Илияна Беновска излезе с призив към Борисов и Радев

...
БулфотоЖурналистката Илияна Беновска излезе с призив към Борисов и Радев
Коментари Харесай

Беновска: Г-да Борисов и Радев, вгледайте се в очите на протестиращите. Това са самотни и объркани хора

Булфото

Журналистката Илияна Беновска излезе с апел към Борисов и Радев и разгласи протестиращите за " самотни и комплицирани хора ".

" Защо хора, които са родени да живеят като братя, се трансформират във врагове?

Това е основният въпрос, който слагат към този момент 25-ти ден митингите в България.

Защо, вие, определените от нас министър-председател Борисов и президент Радев, чийто дълг е да се грижат за просперитета на България, воювате?

Защо г-да Радев и Борисов не седнете пред всички нас в спор какво е нужно на нас, хората и по какъв начин да го постигнете?

Г-да Борисов и Радев, вгледайте се в очите на протестиращите. Това са самотни и комплицирани хора. За това са и податливи на въздействието и внушенията на обяздващите ги олигарси и неуспели политици.

Някой беше написал в интернет: „ Успелите хора разискват хрумвания. Неуспелите -обсъждат хора “.

Г-да Борисов и Радев, вие по какъв начин желаете да останете в историята?

В тази нечиста конюнктура двама политици - Емил Димитров, Вътрешна македонска революционна организация и Валери Симеонов, НФСБ - ни изненадаха със своя прочит на дълга си към хората:

Емил Димитров: Днес е последния ден на тази сесия в 44-то Народно заседание. От есента активността на Народното събрание се реалокира в друга постройка. Днес, като министър на Министерство на околната среда и водите, на процедура съм последният министър, който дава отговор на парламентарен надзор в тази постройка, в тази зала и от тази естрада.

Имах достойнството тук да бъда 5 години депутат в два Народното събрание, в това число заместник-председател и ръководител на няколко парламентарни комисии. Искам да благодаря и да изкажа респект и почитание на всички, които са заставали на тази естрада.

От през днешния ден тази постройка остава в историята. Позволете ми за финален път да прочета текста от Конституцията на Република България, член 76, алинея 2, в която всички народни представители, депутати в тази постройка, министър председатели и министри са полагали – „ Заклевам се в името на Република България да съблюдавам Конституцията и законите на страната и във всичките си дейности да се управлявам от ползите на народа! Заклех се! “.

Уважаеми господин ръководител, на Вас се пада достойнството да съобщите датата, часа и мястото на идната парламентарна сесия и да закриете последното съвещание в тази зала, след което тя да стане част от българската парламентарна история, с която всички ние би трябвало да се гордеем. Още един път благодаря, за мен беше чест, да живее България!

Валери Симеонов: Да живее България! Благодаря, господин Димитров! Поради привършване на дневния ред закривам съвещанието. Следващото съвещание на Народното събрание ще се организира в новата пленарна зала на 2 септември от 9 часа, приятна отмора!

Г-да Борисов и Радев, вие по какъв начин желаете да останете в историята?

Аз съм Беновска. И запитвам.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР