БулфотоЖурналистката Илияна Беновска е получила смъртни заплахи, съобщи тя и

...
БулфотоЖурналистката Илияна Беновска е получила смъртни заплахи, съобщи тя и
Коментари Харесай

Журналистката Илиана Беновска: Получих смъртни заплахи в ефир. Страх ме е да изляза отвкъщи

Булфото

Журналистката Илияна Беновска е получила смъртни закани, заяви тя и изпрати мейл до министъра на вътрешните работи.

" До Г-н Бойко Рашков 

длъжностен заместител министър- ръководител по публичен ред и сигурност 

и длъжностен министър на вътрешните работи

Главния прокурор на Република България

Иван Гешев

МОЛБА

От Илиана Беновска, политически публицист,

Адрес за преписка: [email protected]

Телефон 0888****98

Уважаеми господин Рашков,

На публицистичните мейли на Ю тюб ТВ „ Беновска пита “ и на „ Радио К2 “ получих грубо заплашителни за мен и фамилията ми мейли. 

Прилагам.

Jakakaksm Jdkskks @abv.bg>

пн, 10.05, 19:04 ч. (преди 2 дни)

до мен

Как може да си толкоз нагла, безочлива, изобщо не ти е мястото там. Ти си една дърта патерица на ГЕРБ не знам за какво искаш да поробиш България, виж индивида е излезнал пред комисията приказва по какъв начин го рекетират и по какъв начин страната е затънала в корупция ти ми приказваш врели некипели НАЙ НАГЛО без никой да ти дава думата. Всичко се връща и Господ не не помни да знаеш!!! Тъпкано ще ти се върне нс теб гнидо! Очаквай среща с хора които ще ти трансформират мирогледа!! Господ ще те накаже мършо. Ще те намерят и ще те е*** вещицо изгнила

Jakakaksm Jdkskks @abv.bg>

вт, 11.05, 13:17 ч. (преди 1 ден)

до мен

Ей К* ЩЕ УМРЕШ МАЙКА ТИ ШЕЙ*А ЩЕ ТЕ СТРЕЛЯМ И И ПЛЮНА КУЧЕ НА ИДЛЯМА ДА ТИ УМРЕ НАААААААЙ МИЛОТО К* НАЙКА ТИ КАДНА ЧАКАЛСКА СКАПАНА НЕД****

На персоналния ми телефон, по време на ефир, на 8.5.21 година, получих няколко позвънявания от номер 08936720** и лице, посочило се Чавдар - със закани да бъда убита аз и децата ми, да лежа в пандиза, с цел да ме изнасилват и впрочем. Не записах диалога. Но екипът ми го чу на спикър.

Свързвам тази цялостна с свирепост експанзия с мое присъединяване в 2 следващи съвещания, извършени на 7-ми и 10-ти май 2021 година, в Народно събрание, на ръководената от Мая Манолова  Временната комисия по инспекция за определяне на злоупотреби и нарушавания при разходването на средства от Министерски съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и сдружения с повече от 50 на 100 държавно присъединяване през последните 10 години. 

Като публицист, за определяне на обстоятелствата по твърдяното от тях, задавах въпроси на Светослав Божидаров Илчовски / телефон 0887350***/- аграрни производител от района на Северозападна България и на притежателя на „ Агробел “ Павел Стоименов, по време на чуването им – данните им ги има в Народно събрание при издаване на пропуски за влизане.

Освен с тях, за определяне на обстоятелствата по твърдяното, влязох в словесни пререкания с госпожа Мая Манолова и членове на посочената комисия. 

Налични и при мен, и в Народно събрание, и във всички медии са цялостните записи на съвещанията.

Публикациите са безчет. 

Много съм обезпокоена за своя и живота на децата си, както и този на екипа ми и за студията ни. 

Пиша Ви по мейл, господин Рашков, тъй като ме е боязън да излизам и не мога да си виждам работата и да пребивавам. Не показвам и адрес затова.

Очаквам помощ и протекция!

Илиана Беновска

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР