БулфотоИзминаха два месеца от изчезването и най-вероятното отвличане на 43-годишния

...
БулфотоИзминаха два месеца от изчезването и най-вероятното отвличане на 43-годишния
Коментари Харесай

Жена пише във Фейсбук: защо търсят труп след като заподозреният казва че е върнал Янек жив в Дупница

Булфото

Изминаха два месеца от изгубването и най-вероятното похищение на 43-годишния Янек Миланов от Дупница, който последно е засечен от камери в джипа на Васил Капланов-Каплата в късната вечер на 31 юли, написа Блиц.

Официалната информация по случая продължава да бъде прекомерно нищожна, а преди дни от прокуратурата споделиха, че издирването на дупничанина продължава. В обществените мрежи обаче продължава да ври и кипи.

В групата „ Къде е Янек “ жена на име Калина Стоянова написа мощен коментар.

„ Не разбирам за какво търсят мъртвец откакто обвиненият споделя че е върнал Янек жив в Дупница. Нескопосано прикриване на истината. " Правосъдие " и мафия работят дружно. Всеки рано или късно си получава заслуженото. Ако няма правораздаване, има Господ “, показа Калина.

Под статуса й заваляха куп мнения.  

„ Ако чакаме на Господ...яка ни душица....още доста години.... “, написа Диана Стойнева, а Калина Стоянова й отговори: „ Казвам Господ в директен и метафоричен смисъл........ “. „ Е по какъв начин го е върнал жив??? Или аз не съм схванала или пропуснала??? Нали, като са напуснали града, камерите са снимали Янек. А на връщане Капланов е бил самичък! Нещо не възприемам! “, пита елка Василева, а Калина й отвръща: „ Това имам впредвид и аз. Но тъпите служител на реда и проверяващи се вършат на луди. Има и други неща с които да го осъдят, само че нали са си другарчета няма да се издадат или арестуват “.

„ Може в действителност да го е върнал жив - на задната седалка “, допуска Яна Кангалова, а Стоянова й отвръща: „ Всеки е почтен до доказване на противното. Но. Янек е имал проблеми и закани от обвинения. За какво въпросния ще се обяснява в 23.00 ч.Защо телефона на Янек е изключен преди връщането Дупница. Защо заплашва някой с ликвидиране след коментар... “.





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР