БулфотоГеорги Марков от ГЕРБ излезе с коментар за Пик с

...
БулфотоГеорги Марков от ГЕРБ излезе с коментар за Пик с
Коментари Харесай

Георги Марков, ГЕРБ: Бойко, не подавай оставка! Нямаш право да хвърляш държавата в предсрочни избори

Булфото

Георги Марков от ГЕРБ излезе с коментар за " Пик " с апел Борисов да не подава оставка.

Ето какво заяви той:

" Протестите са част от демокрацията. Никой не е определен със 100%. Френският президент ръководи три години с нестихващи митинги на жълти и черни жилетки. Изпотрошиха Париж, възпламениха и ресторанта на Ален Делон, само че към момента си ръководи. Макрон загуби евроизборите и локалния избор и то пагубно, само че ще си изкара мандата, а ти, Бойко, получи два пъти избор на доверие както на локалните избори, по този начин и на евроизборите.

Животът и здравето на жителите са висша конституционна полезност и за тях дава отговор не президентът, а министър председателят, който реализира вътрешната политика на страната. Бойко, нямаш право да хвърляш страната, в разгара на чумата, на предварителни избори. Основният закон не ти разрешава!

ГЕРБ били счупили страната, споделя госпожа Нинова. Тия работи да ги разправя на Радев, който не е взел участие в българския преход и не си припомням да е хвърлил фуражката и да е пристигнал на 14 декември 1989 година да смъква член 1 от Конституцията, нито да е избиран, както мене, мажоритарно, във Великото Народно заседание и то с 54%. Затова ти напомням, че Българска социалистическа партия счупи страната и ти колкото да я залепи. 

Страшно чупене, беше приятелю! Доведоха ни до две ужасни национални произшествия, по времето на Луканов и Виденов, а при Беров, дружно с Движение за права и свободи, сътвориха паралелната страна и гангстерите започнаха убийства по улиците. При Тройната коалиция, Доган направи обръча от компании, а при Орешарски ни стопираха парите от Европейски Съюз. Това направиха другарите и другарките. 

Тези, които през днешния ден стачкуват и са 30-годишни би трябвало да знаят, че като бебета, бяха отгледани на мраз, на свещи и газени лампи. Родителите им припадаха по опашките за мляко, а бабите и дядовците умираха, тъй като нямаше бензин за колите за спешна помощ, и то умираха в страдания, тъй като нямаше обезболяващи медикаменти - даже аспирин и памук! 

Счупена била страната! Това е върхът на цинизма! Остави ги, драги Бойко, да вършат каквото желаят. Ако желаят, да счупят метрото, та да вървим от " Люлин " до " Младост " цялостен ден; да не можем да вървим до аерогарата с метро, а с автобус 84. Да счупят и зала " Фестивална ", та да не можем да гледаме Ивет Лалова и зала " Арена Армеец ", та да не можем да гледаме Григор Димитров! Да счупят и моста на Дунава, дето го направи, та да минаваме отново с ферибота. А най-добре е счупят и автомагистралите до нашето и гръцкото море, та да си миниваме по остарелия път... 

Аз, като твой народен представител, отхвърлям да се махам от Народното събрание, тъй като софиянци ме избраха и то в 24-и регион. Победихме с цели 10% Българска социалистическа партия, а тя беше водена от най-хубавото лице на социалистите в цялата им история - огромният Стефан Данаилов. 

Не одобрявам Радев да ме назовава мутра, тъй като в случай че бях мутра, доктор Желев нямаше да ме назначи за парламентарен арбитър на 44 години. 

Не одобрявам и да съм мафиот, тъй като, за разлика от Радев, не съм купувал жилище нито при демокрацията, нито при комунизма. Аз съм буржоазно момче и си имам апартамент от Царска България! Не съм купувал и лека кола.

Нека да трошат, та като дойдат изборите, да покажем какво сме създали, което те не направиха, потрошиха! 

В Сърбия, Гърция и Съединени американски щати, няколко хиляди не признават вота на милиони, само че за това Вучич, Мицотакис и Тръмп си ръководят.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР