БулфотоЕвродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов предизвика вълна от възмущение, след

...
БулфотоЕвродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов предизвика вълна от възмущение, след
Коментари Харесай

БНР: Евродепутатът Александър Йорданов иска удобни въпроси и пиарски монолози в ефира. Оставаме кучето пазач на обществения интерес, макар и на 111-то място в света

Булфото

Евродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов провокира вълна от отвращение, откакто назова журналистката от БНР Силвия Великова " махленска клюкарка ", тъй като му задавала неуместни въпроси. 

В своя позиция редколегията на " Хоризонт " показва поддръжка за журналиста от програмата Силвия Великова след отправени обиди от евродепутат по неин адрес.

" Журналистите в „ Хоризонт “ не задават комфортни въпроси и не работят с „ опорни точици “. Верни сме на слушателите си, а не на мощните на деня. Нашият жанр е смелата и свободна публицистика, а коректив ни е само истината.

Категорично отхвърляме опитите на недоволния от изявлението си в „ Политически НЕкоректно “ евродепутат Александър Йорданов да дискредитира водещата Силвия Великова. За страдание, той не е единственият, който желае комфортни въпроси и ПР-ски монолози в ефира. На него и на всички, които считат, че медиите би трябвало да са послушни и късогледи, подсещаме, че въпреки и на 111-о място по независимост на словото, българска публицистика е кучето надзирател на публичния интерес, а у нас той все по-рядко съответствува с политическия ", се показва в позицията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР