БулфотоДоскорошните управляващи опитват да мобилизират електората си и да го

...
БулфотоДоскорошните управляващи опитват да мобилизират електората си и да го
Коментари Харесай

Даниел Митов: Убеден съм, че ГЕРБ ще се върне на власт

Булфото

Доскорошните ръководещи пробват да активизират електората си и да го окуражат, че е допустимо още веднъж да вкусят от властта.

" Убеден съм, че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ и не може да заобикаляме волята на гласоподавателя. Това съобщи в  " Денят стартира "  зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Даниел Митов.

Служебният кабинет не е изнесъл нещо кой знае какво, от което да имаме да се тормозим. Всичките неща, които ги приказват сега, в един миг ще се окаже, че са си правени по закон и по процедура.

Ако има същински нарушавания има институции, които се занимават с тези неща.

На служебните министри, на които въобще не им е работа да се занимават с тези неща, работата им е да провеждат изборите, където те се провалят трагично, означи Даниел Митов.

Не единствено че ще заявяваме, че ще управляваме, ние още веднъж ще бъдем първа политическа мощ ", безапелационен бе Митов, представен от Лупа.бг.

" Лидерът на партията е несериозно да се откаже. Когато отиваш на избори, би трябвало да си водиш партията ", по този начин разяснява Митов присъединяване на Бойко Борисов в идващия парламент. " Ако реши да не влиза в Народното събрание, това ще си е негово решение, то ще бъде въз основата на резултат, евентуални обединения и така нататък След последните избори Бойко Борисов даде ясни сигнали накъде желае да върви партията ", съобщи още Митов.

" Аз не съм бягал от отговорност, макар че ми беше ясно, че възможностите да се сформира кабинет бяха меко казани ниски. Ако ще ме употребяват страната да върви напред, да осигурим еволюция на българската институции, аз съм подготвен да бъда употребен ", сподели Митов във връзка възможното наново издигане на кандидатурата му за министър председател.
Увеличението на секциите в чужбина и включително секциите в Турция е голям проблем, съгласно Митов. Възможните обединения ГЕРБ ще ги разяснява, откакто види вота на българските жители.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР