БулфотоАтака с нож на улица в Габрово.Жена на 41 години

...
БулфотоАтака с нож на улица в Габрово.Жена на 41 години
Коментари Харесай

БТА: Мъж намушка 3-ма души на улицата в Габрово

Булфото

Атака с нож на улица в Габрово.

Жена на 41 години е намушкана с нож в корема, има заплаха за живота ѝ. Пострадали са и други двама мъже, които имат повърхностни порезни рани

Това оповестиха през днешния ден от ОД на Министерство на вътрешните работи, предаде БТА. 

Инцидентът е станал на 11 септември към 20:40 часа, когато в полицията е получен сигнал, че на улица " Капитан Дядо Никола " в Габрово са потърпевши трима души, намушкани с нож. На място на закононарушението били изпратени екипи на районното полицейско ръководство и незабавна помощ. Установено било, че са потърпевши двама мъже на 38 и 45 години, които имали повърхностни порезни рани, а дамата била с по-дълбока рана.

След разследване полицаите открили и задържали причинителя на действието - 41-годишен криминално проявен местен гражданин. Срещу него е почнало досъдебно произвеждане. Причината за нападението се обяснява, а работата по случая продължава, показаха от полицията.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР