БулфотоАкция на НАП и МВР в момента тече срещу търговците

...
БулфотоАкция на НАП и МВР в момента тече срещу търговците
Коментари Харесай

Данъчни с бусове и полиция щурмуваха борсата за плодове и зеленчуци в Първенец

Булфото

Акция на Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи сега тече против търговците на борсата в Първенец. 

Данъчни нахлуха тази заран в борсата на Първенец, заяви. Ревизорите ревизират всички търговци сега. Всички входове и изходи на тържището са блокирани поради инспекция.

Около 9:00 часа два буса на приходната организация за влезнали в борсата, а данъчни са се впуснали по обектите.

Някои от търговците на борсата за плодове и зеленчуци са пробвали да избегнат контрола на Национална агенция за приходите, като са побързали да затворят складовете и сергиите.

Данъчните всеобщо ревизират фактурите и фискалните устройства. Медията ни научи още, че акцията е тематична и е по отношение на идните празници.

Всички входове и изходи на тържището в Първенец са блокирани поради инспекцията.

„ Повече от 2 часа ревизират камиони и бусове, които търгуват непосредствено с хората. Неизрядните незабавно затвориха. От думите на сътрудници, към този момент има глобени ”, разясниха за TrafficNews търговци.

Те прибавиха, че от години инспекциите на Национална агенция за приходите при тържището се посрещат по този метод – със заключени хранилища и мотаещите се из двора търговци, които регистрират деня като нулев за бизнеса.

Данъчните са съпроводени от екипи на полицията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР