БулфотоЗаставаме зад всеки, който по този начин иска да отстоява

...
БулфотоЗаставаме зад всеки, който по този начин иска да отстоява
Коментари Харесай

И КНСБ приветства премахването на блокадите от властта

Булфото

" Заставаме зад всеки, който по този метод желае да отстоява настояванията си в социално-икономическата област, да показва своите позиции и възгледи. В същото време провеждането на протестни дейности не би трябвало да нарушава свободата и конституционните права на всички останали жители, които имат своите аргументи да не вземат участие в тях ", обявиха в позиция КНСБ. От синдикалната централа акцентират, че демократичните митинги, стачки, демонстрации и шествия са конституционно право на всеки български жител, което никой не може да лимитира, нарушава и лишава, съобщи Вести.бг.

" Съгласно закона процедурата за образуване на митинг е уведомителна, органите на реда спомагат за естественото протичане, а уредниците имат ангажимент да вземат нужните ограничения за обезпечаване на реда. Това подсигурява както спокойно протичане, по този начин и че няма да бъдат наранени нечии права. Апелираме за съблюдаване на демократичните практики, навреме секване на опитите за провокации и нагнетяване на напрежение и недопускане на принуждение от всички страни.

КНСБ има максимален опит в организирането на сполучливи и мирни митинги в България и постоянно е апелирала за съблюдаване на законите при осъществяване на протестни дейности, с цел да се подсигуряват здравето и сигурността на участниците и на всички останали жители ", се декларира в позицията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР