БулфотоНикога не е имало бариери или възпрепятстване на достъпа от

...
БулфотоНикога не е имало бариери или възпрепятстване на достъпа от
Коментари Харесай

Прокопиев: За четвърти път ще съдя Бареков за лъжите му

Булфото

" Никога не е имало бариери или възпрепятстване на достъпа от сушата към морето и от морето към сушата ", съобщи пред БНР предприемачът и издател Иво Прокопиев и съобщи, че къщата му в местността Буджака, пред която през днешния ден Николай Бареков провежда митинг, е частен парцел, който е издигнат по всички условия на закона и е бил проверяван неведнъж.

Той съобщи, че за четвърти път ще съди Николай Бареков за лъжите, които приказва за него и за фамилията му.

В предаването " 12+4 " Иво Прокопиев разяснява митингите в страната против ръководството на Бойко Борисов:

" Кабинетът " Борисов 1 " няма нищо общо с " Борисов 2 " и безусловно нищо общо с кабинета " Борисов 3 "  - нито като качество на хората в него, нито като политики, нито като идеологически направления, в които управлява страната ".

Според него много хора са останали излъгани в упованията си през последните 10 години, тъй като това са били години на " бранене на статуквото ".

" В началото поръчката на ГЕРБ и изборът им беше манифестация, че българските гласоподаватели и бизнесът отхвърлиха тези неприятни практики, които тогава беше почнала да развива " тройната коалиция ", която се ръководеше от същите хора - водеща роля на Българска социалистическа партия и мощна роля на завземане на страната на Движение за права и свободи ", обясни Иво Прокопиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР