Булфото, илюстративнаМлад мъж направи емоционално обръщение към варненки, които се

...
Булфото, илюстративнаМлад мъж направи емоционално обръщение към варненки, които се
Коментари Харесай

Млад мъж се обърна към варненки: Рускините и украинките ви крадат мъжете

Булфото, илюстративна

Млад мъж направи прочувствено послание към варненки, които се славят като най-красивите българки, в групата " ".

Постът му е набрал стотици мнения и реакции.

Ето по какъв начин си е излял душата Мартин Василев:

" Обръщам се към множеството варненки сред 20 и 30 годишна възраст (с изключение на омъжените). Скъпи девойки, не знам дали го осъзнавате, само че в България вие сте на върха по сухарство и комплексираност. Имате нулеви умения за връзка и не сте способни даже на безопасен флирт.

Дори и най-големите к.ври в града, дето половиния град се е събуждал с тях най-малко един път, се вършат на свети води ненапити. Толкова скучни дами, може би няма на никое място по света. Човек и комплимент да им направи се мръщят и да ги почерпи се мръщят. Иначе през Тиндер се поставят на всеки втори. Въпроса не е в с.кса, а в това да умеете да поддържате връзка с мъже, които ви вършат комплимент или желаят просто да се срещнат с вас. Това,че се запознавате с някой не ви прави лесни, нито пък значи,че сте длъжни да си лягате с дадения човек. Това е просто запознанство, което може да докара до едно чисто другарство. Обикалял съм доста страни, само че такива сухарки като варненки няма на никое място. Все ги е боязън някой да не си намерения, че са лесни.

Дори и дадения мъж да не ви хареса просто се усмихнете и му кажете " Благодаря ", а след това културно му покажете, че не сте заинтригувана, а не да се мръщите и да нагрубявате мъжа, дето се е осмелил да направи крачка към вас. Лично аз не пострадвам от липсва на внимание от страна на дамите, само че съм живял и в други страни, там младежта в действителност живее забавно и си поддържат връзка доста по-открито и прелестно. Тука дамите са извънредно груби и затворени (за пред хората). Не умеят да флиртуват, за това пък рускините и украинките ви крадат мъжете, тъй като те го умеят доста добре. Могат да дадат женствеността си и приятното другарство на мъжа, не е поради с.кса. "

Ето и част от мненията под поста му:

" Когато мъж приказва общо за дамите, нормално става въпрос за една съответна.. "

Къв е шанса всички дами сред 20 и 30 във Варна да са сбъркани, а не ти да си в неточност?

Няма мъж, който " просто " желае да се запознае с жена. Ако тя не желае и няма интерес е изцяло обикновено да го отхвърли възпитано и културно за предпочитане. Ако не го направи по този метод, това приказва за нейния потенциал и срама остава за нея, не за мъжа, той може единствено да се радва, че не е задълбочил запознанството!

Дали едното не е разследване на другото. Българския мъж някак не търпи отвод. И се стартира едно нагрубяване. Спестявайки си това доста дами се затварят за другарство. Което в този пост се назовава пренебрежителност. Мъже...научете се да бъдете мъже и тогава дамите отново ще станат дами!

Само комплексар ще тръгне да се изяснява в обществените мрежи.. Звучиш като жена в цикъл, несъответстващо..

Варна е град със селско-балкански нрав, полът няма никакво значение. Това проличава и от мненията. Недей доста да разчиташ на рускините, те обичат съумелите мъже, а не БГ-неудачници.

Синът ми сподели " Мамо, в този момент разбирам, за какво брат ми си нямаше другарка в България и избяга. Тук девойките с цел да те харесват и да ти извърнат внимание, би трябвало да ги обиждаш, да ги нагрубяваш. Например да им кажеш " Краво ". И те се смеят. Даже и да се държиш жестоко, да ги блъскаш. Батко ми неможе по този начин. И аз не желая да се държа по този начин. Вероятно и аз няма да си намеря другарка в България " Това са думите на синът ми. Излишно е да споделям, какъв брой тъжно и тъпо ми стана...за младежта. За благополучие се откри благо момиче, което цени положителните маниери и джентълменски жестове. Като да задържиш или отвориш врата и други..

" Право е момчето, не желаят да си губят ненужно времето, единствено като го видят, схващат, че няма да има с.. и хайде, стават груби. Иначе е прав, че в чистите връзки е доста по-интересно, само че по тази причина трябват чисти хора. А по отношение на варненките, да ме прости, но първо да пита от кой момент са във Варна и след това да ги назовава варненки. "

" Аз пък ще кажа друга позиция, върху която да се замислите. Лично аз мразя похвали. Знам си цената, знам си качествата и минусите. Особено от непознати, комплимент ми звучи като хвалебствие с някакви скрити цели. Бих се срещнала и заговорила доброволно с мъж, който е подвел някакъв инцидентен диалог, на инцидентен принцип, със инцидентна тематика в непринудена конюнктура. Било времето, било политиката, било новините, било епидемията. Неща, които са част от ежедневните тематики. Кой го вълнува аз по какъв начин наподобявам? Някакви персонални ползи ли? Освен ласкателно, звучи и лицемерно. За външния ми тип може да приказва единствено някой, който ме познава от малко повече време и може да направи някаква разлика, дали съм се потрудила върху нещо ново - коса, цвят, тоалет, маникюр, визия, килограми. Но отново да ги разисква мъж е деликатна тематика. Защото аз си мисля, на какъв брой дами е направил комплимент през днешния ден. Забелязва ли добродетелите във старата жена? Ще направи ли път на не толкоз хубавата жена? Ами, аз като не мисля че тъкмо през днешния ден съм хубава, тоя кво ме будалка?    </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР