БулфотоХаресвам я! Днес тя ми даде едно много истинско интервю

...
БулфотоХаресвам я! Днес тя ми даде едно много истинско интервю
Коментари Харесай

Мегз орисана от Ванга, ето какво й предсказва пророчицата

Булфото

„ Харесвам я! Днес тя ми даде едно доста същинско изявление с доста смях и сълзи, само че подобен е животът ”. Това написа Венета Райкова във фейсбук няколко минути преди старта на снощното издание на „ Папараци ”.

Горещата водеща побърза да зададе непосредствено въпроса, който вълнува всички - кой е новият мъж в живота на Каканашева? Красавицата отхвърляше да разяснява тематиката, а Венета не спря да я притиска. Накрая тя загатна името на рапъра Искрата. Каканашева отхвърли, като уточни, че с Искрата имат единствено другарски връзки.

Мегз още сподели, че мъжът, с който се свързва името й в общественото пространство, към този момент 2 години е част от предишното й и че в този момент се старае да води различен - по-пълноценен живот. „ Важно е това да се знае, с цел да може той да продължи живота си обикновено, аз също ”.

Тя се издаде, че в живота й е имало и още по-влиятелен и богат мъж, с което импровизирано удостовери слуховете, че е имала връзка с един от босовете на подземния свят.

Носителката на Златна игла се разстрои, когато Венета й напомни, че хората я считат за любовница. Тя отхвърли, плачейки и се дефинира като една съвременна Пепеляшка, която с доста труд и шанс в живота е постигнала нещата, които има.

Амбициозното миньонче шокира, като показа няколко нещастия от детството си - че се е родила задушена, че е щяла да се възпламени в плевня и че е паднала от кола в придвижване. Тя сподели още, че в живота й има доста съдбоносни знаци и че баба й е посещавала Ванга, която й е предрекла звездно бъдеще.

„ Казала, че имам задача, обвързвана с хубостта и че ще трансформира доста неща в тази страна ”, уточни дизайнерката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР