Булфото, архивСтрашен случай разказва Струма.Семейство от брезнишкото село Ноевци изживя

...
Булфото, архивСтрашен случай разказва Струма.Семейство от брезнишкото село Ноевци изживя
Коментари Харесай

Пратиха чужд труп на погребение вместо 41-годишния Веселин

Булфото, списък

Страшен случай споделя " Струма ".

Семейство от брезнишкото село Ноевци изживя необикновен призрачен сън по време на погребението на собствен родственик. По време на траурната гала със духовник в гробищния парк на селото излиза наяве, че тялото не е на 41-годишния Веселин Драгомиров, а на чужд човек. Процесията е прекъсната и тялото е върнато в Перник. За ужасяващия случай разказа пред локалния в. „ Струма “ братът на умрелия Веселин - Емил Драгомиров.

„ Брат ми Веселин бе докаран в пернишката МБАЛ „ Рахила Ангелова “ на 27 ноември след епилептичен припадък и с високи индикатори на кръвна захар - 30 единици (нормата за здрави хора е до 6 единици - бел.ред). Той е опериран, изваден му е далакът, само че бе с чернодробно заболяване. В болничното заведение е чакал 5 часа да го одобряват, защото имал негативен тест за ковид ", показа Емил.

На 1 декември към 5 часа сутринта пациентът, който лежал в една стая с Веселин се обадил на фамилията, че той е умрял. От болничното заведение им се обадили чак на идващия ден.

„ Погребението беше планувано за 12 ч. на 3 декември, катафалката от погребалната организация пристигна в 11,40 ч., само че свещеникът закъсня с половин час. И тъкмо стартира опелото, когато се обадиха, че тялото не е на брат ми. Върнаха ковчега със сбъркания умрял, а аз започнах да звъня, да разбера как по този начин е докарано непознато тяло за заравяне “, добавя Емил Драгомиров.

Разстроеният мъж звъни на тел. 112, откъдето го препращат в болничното заведение, от там в Съдебна медицина и най-после получава позволение ковчегът да бъде отворен.

„ Ако не беше просрочен свещеникът щяхме вместо брат ми да погребем различен човек. Това просто е отвратителна немарливост и ще си търсим правата в съда. Брат ми остави вдовица с две деца, а шокът от претърпяното няма в никакъв случай да забравим “, сподели още Емил.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР