Буквално преди часове, хитмейкърът Криско се завърна от американското си

...
Буквално преди часове, хитмейкърът Криско се завърна от американското си
Коментари Харесай

Криско: Реших да остана в България

Буквално преди часове, хитмейкърът Криско се завърна от американското си турне. Той направи запаметяващи се концерти в Чикаго, Лас Вегас, Атланта, Торонто, Ню Йорк и Маями. "Реших да остана в България! За в този момент твърдо България. Обиколих много места, доста красиви, доста екзотични, доста напреднали.. само че ми е мъчно да изкарам повече от 2-3 седмици там.

Не знам отсега нататък по какъв начин ще се завърти колелото, само че сега се усещам добре тук. ", споделя Криско в извънредно изявление за списание Umbrella bar magazine, като разкрива, че единственото нещо, което на по-късен стадий би го подтикнало да емигрира е равнището на страната.

В очите на хората, животът му наподобява съвършен, като че ли си има всичко, само че запитан какво в действителност му липсва, Криско дава отговор: "Хората виждат върха на айсберга, всеки триумф е реализиран с доста, доста бачкане и ограничения. Както спортистите имат двуразови тренировки и режими, по този начин и всяка друга специалност има своите ограничавания и това е обикновено.

Аз съм извънредно положителен и щом съм здрав нищо не ми липсва. Имал съм кофти моменти в живота, само че би трябвало да се напъна да се сетя за такива, просто тъй като не желая да ми се цялостни главата с отрицателни неща и ги не помня. "

Въпреки големите му триумфи в кариерно отношение, Криско в никакъв случай не си е казвал - "уууоооууу, аз съм върхът! ", счита, че не той, а хората са тези, които би трябвало да му слагат оценки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР