Буквално минути след като стана ясна тъжната новина, че спасителния

...
Буквално минути след като стана ясна тъжната новина, че спасителния
Коментари Харесай

СИЛНО! Ето какво правят в памет на Боян Петров! Инициативата тръгва минути след новината за края...

Буквално минути откакто стана ясна тъжната вест, че избавителния екип приключва издирването на алпиниста Боян Петров, във Facebook бе основана нова група: "Да изкачим връхче в памет на Боян ".

Хиляди българи са потресени от новината, само че остават правилни и се прекланят пред силата и смелостта на Боян, който е бил и остава вечно мощна мотивация за хората с живота и делото си. Вдъхновение за всички ни.

Ето и първия пост на основателите на групата:

"Боян Петров ни даде доста, в действителност доста. Не го познавам персонално, само че постоянно с интерес проследявам експедициите му. От момента, в който оповестиха, че е липсващ не спирам да мисля за него и да проследявам настоящите вести, с вярата, че ще се появи и с усмивка ще опише по какъв начин е преодолял и това затруднение... За страдание това не се случи.
Не желая напъните на този популярен човек да отидат напразно.
Вярвам, че най-хубавото, което можем да създадем е да следваме неговия добър образец и да се вдъхновим от неговата изключителна сила и воля.
Вярвам, че в случай че има живот след гибелта и той ни гледа от горната страна, би се зарадвал да види какъв брой доста хора е докоснал и въодушевил!
Нека надигнем глави от компютрите и телефоните си. Да спрем с мненията в обществените мрежи и да се насочим към някое връхче, от което да "помахаме " на Боян и да му покажем и потвърдим, че всичко, което е направил има смисъл и не е на вятъра! "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР