Буквално дни след юбилейния си концерт, с който отпразнува 20

...
Буквално дни след юбилейния си концерт, с който отпразнува 20
Коментари Харесай

Софи Маринова пита врачки да остане ли с Гринго! Ясновидка от етрополиските села й гледала на черно-бели семки

Буквално дни след юбилейния си концерт, с който отпразнува 20 години на сцената, Софи Маринова хукна по врачки, разбра HotArena.

Ромската перла откровено се тормозила за ориста на досегашния си обичан Гринго , който от известно време е зад решетките, писа „ Уикенд “.

Тодор Давидов, по-известен като Гринго, бе упрекнат в опит за изнудване на айтоски предприемач. Дръзкият ухажор на Софи изискал от богаташа 50 000 лв. , с цел да не клъцне главата му като зелка. Той е в ареста и по всичко проличава, че ще получи сериозна присъда.

До момента Софи Маринова е участвала на всички правосъдни съвещания. Разпитвана е два пъти и постоянно е твърдяла, че обичаният й мъж е почтен, че разполага с задоволително средства, които ми оказват помощ да не се занимава с нечестен бизнес. Ромската перла първоначално бе безапелационна, че ще чака Григо да излезе на независимост и няма да търси различен сателит в живота, само че към този момент май била разколебана в решението си.

Наскоро певицата посетила гадателка, която живеела в село в полите на Еленския балкан . Жената гледала на карти и на семки. Разбърквала тестето и не чакала да й зададат въпрос. След минута-две на безмълвие почвала сама да приказва какъв е казусът и по какъв начин може да се реши. Освен картите, употребила и два типа семки - черни и бели. Изсипвала пакетчетата в купичка, смесвала ги, разбърквала с шепи и започвала да приказва под носа си всякакви заклинания. Твърдяла, че семките й приказват доста за ориста на индивида, потърсил помощ в дома й.

Маринова посетила врачката три пъти. Първия път, с цел да чуе какво споделят семките по въпроса за предварително освобождение на Гринго, а по-късно с цел да се създадат няколко ритуала, с чиято помощ Давидов да попадне на подобаващ юрист и да отърве панделата. Жената със свръх естествени качества помолила Софи да прави ритуалите в цялостна загадка, с цел да не попадне на злобни хора, които да скапват положителните й планове. Като злоумишлен човек екстрасенската определила и съучастника на Гринго – Стефан Сливков , който към този момент се бил разприказвал задоволително доста пред представителите на Темида. Лоши хора имало и измежду братовчедите му, които завиждали, че е съумял мъж с известна жена като Софи Маринова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР