Букурещките полицаи са задържали вчера 26-годишен мъж, който практикувал лекарска

...
Букурещките полицаи са задържали вчера 26-годишен мъж, който практикувал лекарска
Коментари Харесай

Хванаха още един менте лекар в Букурещ

Букурещките служители на реда са задържали през вчерашния ден 26-годишен мъж, който практикувал лекарска специалност, без да има дееспособност, оповестява Медиафакс. Той имал кабинет в букурещкия бранш 3, където при обиска служителите на реда разкрили печати, удостоверяващи разнообразни медицински специализации.

Мъжът бил арестуван след сигнал на жена, която платила на компания с медицински профил избрана сума за профилиран медицински обзор, след което получила документ за резултатите, без да е била подложена на какъвто и да е обзор. При инспекцията служителите на реда открили, че кабинетът, посочен от жалбоподателката, е нает от комерсиална компания, представлявана от 26-годишен мъж.

Полицията е иззела голям брой дипломи и документи, които следва да бъдат подложени на експертиза, защото има съмнения, че са подправени.

При инспекции в институциите с пълномощия в региона на опазването на здравето е открито, че в техните регистри не попада доктор с посочените данни за идентичност. Мъжът е арестуван за 24 часа с предложение да остане в предварителния арест.

Припомняме, че по-рано този месец румънските управляващи задържаха италианеца Матео Полити, който се представял за еластичен хирург, употребявайки подправена тапия, и работел в няколко частни клиники.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР