Букмейкърите търсят най-различни методи, за да именуват различните пазари и

...
Букмейкърите търсят най-различни методи, за да именуват различните пазари и
Коментари Харесай

Nostrabet: Как да ползваме Комби конфигуратора на bwin

Букмейкърите търсят най-различни способи, с цел да именуват другите пазари и варианти. Причината е, че желаят да изпъкват с по-добрите предлагани условия и да се отличат от конкуренцията, като дават късмет за реализирането на по-сериозни триумфи, само че единствено в случай че клиента е направил своята прогноза вярно. Ще видим, че платформата на за спорт не е изключение и постоянно се стреми да предложи нещо по-оригинално на потребителите.

Ето за какво би трябвало да обърнем и малко внимание на по този начин наречения комби конфигуратор. Досещаме се, че става въпрос за множествени залози или комбинирани залози, където съчетанието от няколко срещи с един залог, покачва автоматизирано коефициента, само че както се досещаме – рискът също се трансформира. Точно затова обръщаме внимание на тази алтернатива. Откриваме я в платформата с името мулти билдър, само че до момента в който припомня за общоприетия многоброен залог, би трябвало да посочим и някои от главните разлики в тази посока.

На първо място, до момента в който в елементарния
залог клиентът има свободата да избере няколко срещи от една дисциплинираност, в мулти билдъра имаме една изключително специфична селекция, която ще ни разреши тъкмо това. Операторът е избрал някои от най-интересните срещи, освен за футбол, само че и за други спортове като тенис, баскетбол и други сходни. От клиента остава единствено изборът – класическите 1, х или 2. Позволява се избирането на няколко срещи, като ще видим, че в тази секция самите коефициенти са малко по-различни от общоприетите.

Достатъчно е да посочим в определен прозорец кои срещи желаеме да включим във фиша и по-късно да следим самите срещи. Операторът има и богата гама от събития, на които предлага директно предаване, затова в случай че има такива в нашата селекция, умерено можем да гледаме онлайн какво се случва от другата страна и какви са нашите условия. Опцията не изисква спомагателни средства и е изцяло безвъзмездна. Тук би трябвало да допълним, че не всички срещи могат да имат директно предаване, само че по-често ще се радваме на тази опция без особени проблеми.

Има ли формула, с която да бъдем по-успешни, употребявайки тази селекция? До някаква степен да, само че не би трябвало да забравяме, че обратите постоянно са вероятни. Един добър метод е да обърнем внимание на статистиката, на другите прогнози, основани от специалисти, както и на спортните вести. Благодарение на тях всеки може да направи самичък своите заключения и да преценим дали вършим точния избор. Различните разбори на срещи постоянно са безвъзмездни и комбинират статистика и математически модел, тъкмо въз основата на статистиката, но даже те не могат да дадат цялостната гаранция за триумф.

Една позитивна страна на този комби конфигуратор е, че най-малко може да се насладите на по-разумна игра, употребявайки минималното количество средства за
залог и умножаването на самия коефициент. Това прави и този тип залози толкоз прелестен и надалеч по-разумен, само че с едно доста значимо изискване – не би трябвало да забравяме, че риск има и постоянно ще има, като тъкмо затова би трябвало да се играе отговорно и рационално.

Обикновено има един настоящ закон при потреблението на тази функционалност – колкото повече селекции създадем, толкоз по-висок става и нашият риск, възможностите за облага също се покачват, само че всяка една среща има към 33% късмет за триумф, затова колкото повече такива са във фиша ни, толкоз по-драстично се редуцира и шанса. Точно затова приказваме и за рационална игра с ясното осъзнаване, че няма сигурни
залози, както показва и самият букмейкър. От друга страна имаме селекция, на която можем да се насладим постоянно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР