Букмейкърите на фестивала в Челтнъм подскачаха от радост, след като

...
Букмейкърите на фестивала в Челтнъм подскачаха от радост, след като
Коментари Харесай

Букмейкърът на фестивала в Челтнъм приветства „най-добрия резултат от 25 години“ след шокиращото поражение от Уили Мълинс

Букмейкърите на фестивала в Челтнъм подскачаха от наслада, откакто ударът на Уили Мълинс беше спрян с тръпки в Champion Chase Queen Mother.

Букмейкърът на Racecourse Джон Хюз твърди, че в никакъв случай не е имал по-добър резултат от 25 години работа на кръга, откакто любимецът 2-9 Ел Фабиоло беше изтеглен.

Ел Фабиоло беше последният стадий на Мълинс тройни с облаги от Ballyburn при 1-2 и Fact To File (8-13) оставиха букмейкърите да носят големи пасиви от голям брой залози, включващи любимеца с най-ниска цена за седмицата.

Двете по-ранни победи на конюшнята бяха също взе Mullins с една победа по-малко от сенчъри победи в мача, след трибъл за първия ден.

Но миналогодишният притежател на Arkle Trophy беше изтеглен от Пол Тауненд незабавно след превъзмогването на петата от 13-те огради, с цел да претърпи първото си проваляне над огради.

„ Той просто допуска “, сподели ITV Racing специалист Руби Уолш. „ Той нито влиза, нито се отдръпва. Когато би трябвало да вдигне предните си,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР