Букайо Сака ще се завърне в стартовия състав на Англия

...
Букайо Сака ще се завърне в стартовия състав на Англия
Коментари Харесай

Сака се завръща сред титулярите на Англия

Букайо Сака ще се завърне в стартовия състав на Англия за днешния дуел против Сенегал от осминафиналите на Световното състезание, твърди “Скай Спортс ”. Играчът на Арсенал вкара два гола против Иран на старта на Мондиала.

След това той, както и Рахийм Стърлинг, разочароваха против Съединени американски щати, а срещата приключи 0:0. Двамата бяха оставени на пейката за дуела против Уелс, а влезлите на техните места Маркъс Рашфорд и Фил Фоудън се показаха доста мощно.

Завръщането на Сака измежду титулярите може да значи, че Рашфорд или Фоудън ще останат на пейката. Маркъс към този момент има три попадения на Мондиала и е малко евентуално да бъде оставен отвън състава. Според “Скай Спортс ” това, че Сака не бе титуляр против Уелс може да е било авансово планувано, с цел да може той да получи отмора.

Ако Саутгейт избере по-офанзивен вид, има опция Сака, Рашфорд и Фоудън да играят зад Хари Кейн. Мейсън Маунт бе титуляр в първите два мача на Англия, само че разочарова с представянето си. Наставникът промени схемата за последната среща от груповата фаза и тогава титуляр бе Джордан Хендерсън.
 Стоунс: Англия има голям шанс да разполага с състезател като Фил Фоудън Стоунс: Англия има голям шанс да разполага с състезател като Фил Фоудън
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР