Bugatti зашемети автомобилния свят, когато новата версия на Chiron преодоля

...
Bugatti зашемети автомобилния свят, когато новата версия на Chiron преодоля
Коментари Харесай

Вижте Bugatti Super Sport 300+

Bugatti зашемети автомобилния свят, когато новата версия на Chiron преодоля бариерата от 300 км/ч, трансформирайки го в най-бързия сериен автомобил в света.

Автомобилът, прочут като Chiron Super Sport 300+, доближи публична оптималната скорост от 304,773 мили/ч, макар че това не се смята за международен връх, защото Bugatti не направи нужните пробези в противоположни направления, с цел да регистрира наклона и посоката напразно. В резултат на това сега международният връх е 282,9 благи в час, подложен от SSC Tuatara през 2021 година

Независимо от това Chiron Super Sport 300+ е доста бърз и евентуално може да стане още по-бърз.

 width=

Анди Уолъс, който дефинира формалната оптималната скорост, сподели, че автомобилът към момента се е ускорявал, когато той най-сетне е свалил газта. От Bugatti също са сигурни, че автомобилът ще развие най-малко още 15 км/ч, в случай че се движи по известния сектор от автомагистрала 160 край Пахрамп, Невада, заради по-ниската плътност на въздуха спрямо тестовата писта Ехра-Лесиен на Volkswagen Group в Германия, на която се движи Bugatti.

Въпреки това автомобилният производител е удовлетворен, че първи е преодолял 300 км/ч, и в бъдеще ще се концентрира върху други аспекти на продуктивността.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР